Odalsportalen – Finaleklar i Miss Universe Norway

  Annonse

  Martine Rødseth fra Nord-Odal er klar for finale i Miss Universe Norway. Kun 15 deltager står igjen for å kjempe om plassen i Miss Universe konkurransen. – Spennende!, sier Martine Jeg er utrolig glad for å ha kommet så langt. Så får vi se hva som skjer i finalen.

  Fra 120 deltagere er det nå Martine og fjorten andre som skal kjempe om den gjeveste plassen i Miss Universe Norway finalen i Kragerø i slutten av juni. – Jeg er så utrolig glad for å ha kommet videre, sier en en spent finalist. Det har vært mye å lære underveis. Nå skal jeg konkurrere mot 14 andre sterke kandidater først, så får vi se hva som skjer videre.

  Respekten for de andre deltakerne er tydelig. Men, når du er i finalen har alle de sammen sjansen, så ikke noe er avgjort før i slutten av juni.

  Martine har tilbrakt vinteren på Tenerife som reiseleder. Nå er hun hjemme i Nord-Odalen og nyter påsken. Det er tøft og krevende å stille i Miss Universe Norway konkurransen. – Takket være god støtte fra familie og venner har jeg klart å komme så langt. Vi tar et trinn av gangen, sier Martine og håper mange vil stemme henne frem på sms.

  Vi ønsker finalisten lykke til!

  Tekst: Asgeir Sektnan

  Hjemmesiden til Miss Universe Norway

  Relevante lenker

  Fotograf: Ann Helen Moen Nannestad Stylist: June Olstad Fotograf: Ann Helen Moen Nannestad – Stylist: June Olstad