Odalsportalen – I full sving til juleåpning på Parken

  Annonse

  Tekst: Henriette Eriksen Foto: Henriette Eriksen


  Det er full aktivitet på Korsmo arbeids- og aktivitetssenter for om én uke åpner de en egen julebutikk.

  En torsdag i november kjevler og former Kristin, Inger, Else Marie og Kjersti keramikk til stilige boller og figurer ved Korsmo arbeids- og aktivitetssenter. 

  Sammen med syv andre har de stått og jobbet målrettet mot juleutsalget helt siden august. 

  Mandag 24. november åpner endelig juleutsalget på Parken kjøpesenter på Skarnes.

  – Det gleder vi oss veldig til, sier damene. 


  • Se bildene

  – Positiv og dyktig gjeng

  Hyllene i julebutikken skal fylles opp med mange spennende varer av for eksempel keramikkboller med skjørtekant, tova juletrær, smykker, kranser, filleryer, kort, opptenningsbriketter, gryteunderlag og juledekorasjoner.

  Kjersti Edvardsen skryter av brukerne som er utrolig flinke til å jobbe. Hun er aktivitør sammen med Gunvor Skog og Mari Lilleberre.

  – Når tre kreative damer får inspirere hverandre kommer ideene på rekke og rad. Og gruppa som må lage alt dette, de sier bare ja! Det er en utrolig positiv og dyktig gjeng, som aldri har nei i sin munn, sier Edvardsen.


  Kosedag og mer produksjon

  I sommer hadde de en salgsutstilling i Stabburet ved Galleri Lyshuset, og til vanlig kan man kjøpe produktene i kantina, men de har aldri hatt sin helt egen butikk før.

  Nå har de vært så heldige å få låne et tomt lokale på kjøpesenteret i tre uker.

  Inntektene fra salget brukes til nytt materiell til videre produksjon, og en og annen kosedag. Det kan være en liten utflukt, kjøpe is eller noe annet hyggelig.

  Korsmo arbeids- og aktivitetssenter åpner julebutikken mandag 24. november og holder butikken åpent frem til 12. desember fra kl. 10:00-17:00.