Odalsportalen – Alt du trenger for Audunbakken

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  All info om helgens Audunbakkenfestival finner du her.

  I dag begynner årets Audunbakkenfestival, og det er ventet stor-innrykk av både Odølinger og tilreisende til det nedlagte grustaket Disenå. 

  Vi har samlet noe av informasjon du trenger å vite om dersom du selv skal ta turen. Vi oppfordrer også alle som skal på festivalen til å følge Audunbakkenfestivalen på Facebook for å holde seg oppdatert på informasjon gjennom helgen, og å sette seg inn i informasjonen som står på deres hjemmeside.

  Audunbakkenfestivalen sin Facebook-side finer du HER.

  Når
  Fredag 4. august – Lørdag 5. august
  Portene åpner 18:00 på fredag
  Portene åpner 12:00 på lørdag (for de med lørdagspass) 

  Hvor
  Festivalen blir arrangert på toppen av det nedlagte grustaket på Disenå. Grustaket finner du rett ovenfor Disenå Idrettsplass/skole. 

  Parkering
  Alle kjøretøyer må parkeres nede på grusbanen v/hovedinngangen. Der er forbudt å kjøre bil opp på grustaket uten spesiell tillatelse. 

  Mat og drikke
  Festivalen har et eget kioskområdet hvor det selges hjemmelaget lapskaus, hamburgere, helstekt gris, pølser, kaffe og brus. Det er også et utvalg av vegetarmat. Det er også egen bar på festivalområdet.

  • Mer informasjon finner du HER

  Aldersgrense
  Aldersgrensen er 18 år og det er leg. plikt i inngangen.

  Camping
  Audunbakken har egne små områder hvor du kan slå opp telt. Det blir klargjort tre campingområder hvor man kan slå opp teltet og nyte festivallivet slik det skal være; med telt. Vær tidlig ute hvis du skal ligge i telt. Campingområdene våre er ikke like store som på Roskilde så det kan bli fullt. Camping er gratis. Det er skiltet til campingområdene.

  KART OG PROGRAM: Kart og program finner ser du her. KART OG PROGRAM: Kart og program finner ser du her. ÅRETS PLAKAT: I år feirer Audunbakken 15 årsjubileum. DESIGN: Kine Marie Kapaasen Madsen