Klar-ferdig-gründeruke!

Annonse

Under gründeruka blir det mange spennende foredrag og nyttige tips å plukke opp for deg som vil starte egen bedrift eller allerede er etablert og ønsker faglig påfyll.

Nå arrangerer Sør-Hedmark Næringshage og Odal Næringshage næringslivs – og etablereruke i Kongsvingerregionen med fokus på kompetanseheving for eksisterende næringsliv og gründere gjennom 4 arrangementer i regionen.

— Gründer-kveldene under gründer-uka er gode arenaer for nettverksbygging, faglig input, for å møte andre og dele erfaringer, sier leder for Odal Næringshage Tove Guldbrandsen.

På onsdag kommer Siri Berntsen fra firmaet Norge Bygges, hun er en av Norges fremste på sosiale medier og netthandel, og nå kommer hun til Skarnes.

— Vi er så heldige å få Siri på besøk, hun er en kjempe ressurs som har utrolig mye å lære bort. I tillegg kommer AB Utvikling med Etablererskolen, så dette blir utrolig spennende , sier Tove.

Program for gründer-uka

Mandag 12.februar på Kongsvinger hos K+ i Markensvegen 1b (Epa) .Hovedtema: Hvorfor og hvordan bruke sosiale medier.

Tirsdag 13.februar på Magnor i Sør-Hedmark Næringshage. Hovedtema: Digitale utfordringer og nye personvernregler.

Onsdag 14.februar på Skarnes i Odal Næringshage. Hovedtema: Netthandel, den nye personlovforordningen, etablering

Torsdag 15. februar i Våler – på Vålerbanen. Hovedtema: Gode eksempler på vellykket næringsetablering i Solør

Oppstart kl. 18.00 for alle arrangementene.

Lokale banker, Innovasjon Norge, Etablererskolen v/ AB Utvikling vil være til stede på de fleste arrangementene for å svare på spørsmål og drøfte muligheter.

Etablererkurs – Kongsvinger vinter/vår 2018

Kurset går over seks kvelder fra 26. februar til april. Dette lærer du: Første kvelden omhandler ressurskartlegging, avklaring av idè og motivasjon. Videre vil de neste fire kurskveldene inneholde temaene produkt / tjeneste / marked
(2 kurskvelder) og økonomi og selvledelse (2 kurskvelder). Formålet med gründerarrangementene, er å mobilisere bedrifter og få ideer for å øke etablering
og knoppskyting i regionen. Det er næringsapparatet i kommunene som har ansvar for gjennomføringen i Kongsvingerregionen.

— Hedmark Fylkeskommune støtter Etablererskolen så flest mulig skal ha muligheten til å gjennomføre kurset slik at nye ideer springer frem i vår region, det er svært positivt, sier Tove Gulbransen.

Har du en gründerspire i deg? Da kan du lære mye nyttig til uka Gå Etablererskolen og lær om næringsetablering på 1-2-3