Odalsportalen – Willoch og Johnsen til Morodalsfestivalen

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Kåre Willoch og Sigbjørn Johnsen åpnet Morodalsfetivalen til helgen med foredraget «En samtale om inkludering.»

  På fredag går Morodalsfestivalen av stablen på Sand. Kåre Willoch og Sigbjørn Johnsen åpener årets festival med foredraget «En samtale om inkludering», hvor de to sympatiske hedersmennene fra forskjellige politeiske fløyer fører en samtale om et viktig samfunnspolitisk tema.

  Foredraget blir holdt i storsalen på Milepelen Vertshus kl. 19:00, fredag 12. juni og alle er velkommen til å høre på. 

  Samtaleguide for kvelden er Bjarne Haug Thesen, og kvelden vil bli rammet inn med diktlesning av Anne Albrethsen, Marius Kristiansen og Hans Ludvig Fredheim. Det vil også bli et musikalsk mellomspill av Øyvind Rogstad og Knut Harald Jensen.

   

   

  Styrelder for Morodalsfestivalen, Kjell Grinden tror dette vil bli en minneverdig kveld med gode opplevelser, og oppfordrer alle som har muligheten til å komme.

  Foredagret etterølges av en musikalsk pub-aften med fri inngang i resturanten på Milepelen, hvor det nederlandske bluesbandet United by Music spiller.

  United by Music har spilt under festivalen tidligere, og er en bluesorganisasjon for spesielt talentfulle musikere med utviklingshemming.

   

  AKTØRER: Samtaleguide under foredraget er Bjarne Haug Thesen, og samtalen blir rammet inn med diktlesning av Anne Albrethsen, Marius Kristiansen og Hans Ludvig Fredheim.