Odalsportalen – Ungdomsstipendet gikk til Hallgeir

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Nord-Odal idretsråd’s ungdomsstipend gikk til skøyteløperen Hallgeir Engebråten.

  Uvitende om hva som skulle skje ankom Hallgeir Engebråten Nord-Odal idrettsråd’s årsmøte tirsdag 26. april. Det var derfor en glad og overrasket gutt som så kunne motta idretsrådets ungdomsstipend på 5.000kr.

  Engebråten er skøyteløper og representerer Nord-Odal idrettslag, tidligere Sand IF, skøyter. 

  Målrettet stjerneskudd

  Idrettsrådets begrunnelse for besluttningen er at Engebråten har vist god treningsvilje og motivasjon. Han jobber målrettet og har vist til meget gode resultater under året som har gått. Han viser også gode holdninger, positivitet og godt humør gjennom idretten.

  —Dette er egenskaper som til sammen gjør han til en god ambassadør for idretten i Nord-Odal, og vi håper at stipendet vil være med på å gi han motivasjon til å jobbe videre mot målet sitt innen hans idrett, sier leder i Nord-Odal idrettsråd, Anne Line Bråten Knutsen.

  Headhuntet til toppidrettsgymnas

  Til daglig er Engebråten elev ved Wang toppidrettsgymnas på Hamar. Hit ble han hentet inn gymnasets egen rektor, tidligere skøyteløper på det norske skøytelandslaget Eskil Ervik.

  Engebråten er veldig fornøyd med opplegget skolen kan tilby, og er veldig glad han tok valget med å flytte til Hamar for å satse alt på skøytekarrieren.

  —Nord-Odal idrettsråd ønsker Hallgeir lykke til videre og gleder oss til å følge han i årene fremover, sier Bråten Knutsen.

  SATSER PÅ SKØYTER: Ungdomsstipendet på 5.000kr kommer godt med når Engebråten satser fullt på skøyter fremover. FOTO: Lasse Weckhorst