Odalsportalen – Tælt og 2-takt er klare for våren

  Annonse

  Mopedforeningen på Slåstad ser fram til mopedturer, klubbkvelder og soft-is i Odalen og omegn.

  Forrige torsdag hadde mopedforeningen Tælt & 2-takt sitt årlige årsmøte. Her la de planene for våren og sommerhalvåret, som er like rundt hjørnet.

  Årets første mopedtur, går tradisjonen tro første søndag i mai. Vi starter ved klubblokalene på Slåstad til Esso’n på Skarnes, der det er håp om at softis-sesongen har startet. I tillegg blir det klubbkvelder på torsdager, mopedturer i lokalmiljøet og besøk på Glåmdalsmarkedet i april samt veterandagene på Magnor.

  Mopedforeningen fra Slåstad i Sør-Odal startet opp 10.10.10 – altså 10. oktober 2010, og i dag har foreningen nærmere 60 medlemmer. Flesteparten av medlemmene er fra Odalen, men det er også noen langveisfarende moped-entusiaster.

  President, finansminister og generalsekretær

  Etter årsmøtet kan foreningen se tilbake på et år med bra aktivitet med blant annet diverse turer, arrangement, garasjebesøk og quiz. Et årsmøte innebærer også valg, men i denne foreningen velges det både presidenter, generalsekretærer og finansministre.

  Arne Hagen fortsetter som president, og med seg får han Tom Tollhaug som visepresident. Terje Hagen er valgt til generalsekretær, finansminister er Gunnar Thoner, og styremedlemmene Sigurd Kvisla og Per Ivar Sveheim. 

  Valgkomiteen består av Tommy Holtet og Tore Stenhaugen.

  Tekst og foto: PK Johansen
  ÅRSMØTE: Forrige torsdag holdt mopedforeningen på Slåstad sitt årlige årsmøte. FOTO: PK Johansen