Odalsportalen – Robin Hood til Milepelen

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Teater Innlandet har sluppet programmet for høsten 2016.

  I en pressemelding legger Teater Innlandet frem programmet for høsten 2016, og det er mye gøy å se frem imot.

  Robin Hood og «Promise of Departure» til Milepelen Kulturhus

  Den kjente historien om Robin Hood får en vri når regissør og manusforfatter Morten Joachim lager familieforestillingen og høstens storsatsing «Jeg er Robin Hood.» Robin (12) er rasende. Livet er urettferdig om dagen, så han bestemmer seg for å ordne opp. Han rømmer til Sherwoodskogen og inn i Robin Hoods verden. Det blir sang, musikk og heftige krumspring når sagnet om Robin Hood vises på kulturhus rundt om i innlandet høsten 2016.

  13. november kommer stykket til Milepelen.

  Stykket «Promise of Departure» og prosjektet TILT vil også ta turen innom Sand. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Teater Innlandet og Panta Rei Danseteater. Gjennom TILT skal prosjektet gjennom en rekke ulike aktiviteter, forestillinger og seminarer føre dansekunsten inn i kommunene. I tillegg til at danseforestillingen «Promise of Departure» spilles, gjennomføres det skreddersydde prosjekter for kommunene Tynset, Stange, Vestre Toten, Gausdal, Nord-Aurdal og Nord-Odal.  

  LES OGSÅ: Teaterbesøk til Oppstad

   

  Søke om fribilletter

  Teater Grimsboken er co-produsent på «Et juleeventyr» som blir å finne på grendehusturné før jul. Og med under lanseringen av høstprogrammet åpnet også Sparebanken Hedmarks billettfond. Denne høsten kan man nemlig søke om fribilletter til stykkene «Rekyl», «Jeg er Robin Hood», «Promise of Departure» og «Et juleeventyr.»

  Lærere, elever, FAU-representanter og foreldrekontakter kan søke på vegne av klasser i grunnskole, på videregående trinn og i kulturskoler. Teater Innlandet utarbeider pedagogisk materiell til en utvalgt forestilling hver sesong, og i høst er det Jeg er Robin Hood som vil få tilpasset materiell. Billettfondet har 1000 billetter til rådighet, og disse vil bli fordelt etter søknadsfristen. 

  Søknadsfristen er 25. august. 

   

   


   

  Relevante lenker

  ET JULEEVENTYR: Peder Opstad, Ingebjørg Buen, Iver Bjurgren og Øystein Ulsberg Brager blir å finne i stykket «Et Juleeventyr» som settes opp til høsten. FOTO: Teater Innlandet ROBIN HOOD: En av storsatsningene til høsten er oppsetningen «Jeg er Robin Hood» som finner veien til Milepelen 13. november. FOTO: Mona Nordøy REKYL: Line Heie Hallem spiller i stykket «Rekyl.» FOTO: Jens Haugen