Odalsportalen – Akupunktur og helhetsterapi til Sand

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland Foto: Mette Haugland


  – Alle kjenner noen som plages med noe, sier kvinnen bak nyetablerte Odal akupunktur og helhetsterapi. På fredag åpnes dørene til Odal akupunktur og helhetsterapi. Kvinnen bak, Sidsel H. Hellebakken har rikelig med utdanning bak seg, og håper hun kan gi et nytt og godt tilbud til odølingene som sliter med kroppslige plager.

  — Det er alltid noen som kjenner noen som plages med noe de ikke får bogt med, eller som de sliter med i hverdagen. Jeg håper jeg kan hjelpe folk med plagene de har og gjøre hverdagen enklere, sier Hellebakken.


  15 års erfaring

  Utdannet ved Institutt for helhetsmedisin i Oslo og helseskolen i Søborg, og med følgende tilleggsutdannelse i bl.a. naprapati, akupunktur, triggerpunktmassasje, vacumkopping, otopati (ørelysbehandling), gestalterapi og fagmedisin kan Hellebakken tilby et vidt spekter av ulike behandlinger. Til sammen har hun 15 års erfaring med klinikk og har tidligere hatt klinikk på Bjørkelangen i Aurskog Høland.

  Lidenskapen for å hjelpe og jobbe med mennesker kommer derimot fra personlige opplevelser og sykdom. Allerede som 18 åring ble Sidsel diagnostiert med kreft. Nå ser hun på sin tidligere sykdom som en god erfaring å ha med seg når hun snakker med pasienter.

  — Jeg vet hva det vil si å ha vondt, hvordan smerte kjennes på kroppen og forstår godt når noen forklarer med hvordan de har det. Jeg tror heller ikke jeg er noen gud. Flere ganger har jeg videresendt personer til lege uten å legge de på benken hos meg, og jeg mener det er viktig å kunne formidle at jeg ikke kan kurrere hva det skal være. Leger og fagmedisin går alltid først hos meg, sier Hellebakken.

  Taushetsplikt og hjelpsom

  Til daglig arbeider Hellebakken også på legevakt og bak seg 30 år i helsebransjen.

  — Jeg har hatt en pause i litt over et år nå, men føler nå for å starte opp igjen. For dette er noe jeg virkelig brenner for.

  Hellebakken behandler bl.a. følgende: migrene, nakke-, skulder-, og ryggproblemer, fordøyelsesbesvær, astma allergier, tinitus, psykiske plager, fibromyalgi, ufrivillige barnløshet, øre- og bihulebetennelse m.m.   

   

  Odal akupunktur og helhetsterapi har lokale i andre etasje, ved siden av Hans og Hennes frisør på Sand. For time kontakt Sidsel på tlf.: 942 56 109

   

   

  BREDT BEHANGLIGSFELT: Hellebakken behandler bl.a. migrene, nakke-, skulder-, og ryggproblemer, fordøyelsesbesvær, astma allergier, tinitus, psykiske plager og bihulebetennelse. LANG ERFARING: Hellebakken har god og variert utdanning innenfor helse og har tidligere jobbet med klinikk i 15 år i Aurskog Høland. PERSONLIG ERFARING: – Jeg vet hva det vil si å ha vondt, hvordan smerte kjennes på kroppen og forstår godt når noen forklarer med hvordan de har det, forteller Hellebakken.