Odalsportalen – – Kjempespennende prosjekt.

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Øberg Bygg har overtatt utbyggingen av Syverstuen. Nå ligger nye boliger ute for salg.

  Øberg Bygg AS har overatt utbyggingen av boligprosjektet i Syverstuen på Sand, og salget er allerede i gang. 

  Firmaet har som mål å sette opp sju leilighetsbygg på Sand. To firemannsboliger er allerede på plass, og Øberg vil nå fortsette med seks firemannsboliger og én tomannsbolig i første omgang.

  Byggestart for én av firemannsboligene er allerede i høst. 

  — Vi har solgt én leilighet, men signerer flere kontrakter om kort tid, forteller Kjell Urban Öberg til Glåmdalen

  Öberg ser på leilighetene som et kjempe spennende prosjekt, med gode løsninger, og med stor interesse hos odølinger. 

  — Dette er et kjempe spennende prosjekt. Vi har gode lørninger, blant annet så kan man gå direkte inn i leiligheten på sammen plan fra carporten. Vi ser også et generasjonsskifte på boligfronten i Odalen, og det er stor interesse for leiligheter. Våre passer for alle, sier han til avisen.

  Boligene det er snakk om ligger med en gangavsand på 300 meter fra Sand sentrum. De har et bruttoareal på 84 kvm, og prisen er 2,29 millioner kroner for 1. etasje og 2,49 millioner kroner i 2. etasje. 

  Mer informasjon om leilighetene finner du HER.

  ETTERTRAKTET: —Vi har solgt én leilighet, men signerer flere kontrakter om kort tid, forteller Kjell Urban Öberg til Glåmdalen. ILLUSTRASJONSFOTO: Øberg Bygg as OVERTATT UTBYGGING: Øberg Bygg AS har overatt utbyggingen av boligprosjektet i Syverstuen på Sand, og salget er allerede i gang. ILLUSTRASJONSFOTO: Øberg Bygg as TIL SALGS: Slik ser firemannsboligene ut som nå er ute til salgs ved Syverstuen.ILLUSTRASJONSFOTO: Øberg Bygg as