Odalsportalen – Årets ungdomsbedrift i Hedmark

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Under fylkesmessa for ungdomsbedrifter på Hamar gjorde Solutions UB fra Skarnes videregående skole det meget skarpt.

  Ungdomsbedriften Solutions UB fra Skarnes videregående skole tok hjem den gjeveste plasseringen under fylkesmessa for ungdomsbedrifter på Hamar forrige uke. 

  Etter at prisene var delt ut satt gruppen på syv igjen med følgende premier:

  1. plass for «årets UB»
  2. plass for «beste salg- serviceteam»
  3. plass for «beste samarbeid med næringslivet»
  3. plass for «beste innovasjon»

  Ungdomsbedriften består av siste års studentene Emilie Negård Fekete, Malin Bunes, Andre Østhagen, Frida Fossen, Hedda Hageberg, Jesper Lien og Niklas André Løkken. 

  Lærer på prosjektet har vært Andi Fengsrud Stenseth, og Ida M. Huse Gulbrandsen fra Hedmark Kunnskapspark og Jannicke S. Mykkestue fra Mapei AS har vært mentorer for elevene. De roser skolen for det gode samarbeidet, som har vært helt avgjørende for resultatet. 

  — Den velfungerende og disiplinerte elevgruppen har jobbet jevt og trutt med mange krevende oppgaver. Sammen med samarbeidet med skolen har det gjort at de lykkes, sier mentorene og lærerne, og presiserer at de er meget stolte av gruppen. 

  Lik Solutions UB på Facebook

  EN REKKE PALLPLASSER: Bedriften tok også med seg tre andre pallplasser fra fylkesmessa. FOTO: Privat GODT SAMARBEID: Lærer Andi Fengsrud Stenseth, og mentorene Ida M. Huse Gulbrandsen fra Hedmark Kunnskapspark og Jannicke S. Mykkestue fra Mapei AS mener det gode samarbeidet med skolen har vært helt avgjørende for resultatet. FOTO: Privat