Odalsportalen – Gleder seg til Audunbakkenpublikummet

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Selv før festivalstart får Audunbakkenpublikummet ros.

  I morgen går startskuddet for årets Audunbakkenfestival, og det er ikke bare festivaldeltagerne som gleder seg. Årets artister er også spente på hva som møter dem på det nedlagte grustaket på Disenå. 

  Silver Lining enterer hovedscenen på lørdag ettermiddag og har gode minner fra tidligere besøk. 

  — Bjørnar og jeg spiller i et band som heter The Northern Belle som spilte på Audunbakkenfestivalen i 2014. Det var veldig gøy og interessant. Det var en utrolig god stemning! Vi delte backstage med the Dogs og fikk nesten se hele gjengen i baris. Det var et pluss, forteller Stine Andreassen.

  — Det er definitivt en av de triveligste festivalene jeg har spilt på. Vi fikk til og med skattekiste da vi ankom. Jeg forventer at alt dette toppes. Også håper jeg på linedance.

  Roser Audunbakkenpublikummet

  Silver Lining er kjent for nydelige harmonier og gitarspill, og alt tyder på at de vil skape gode stemning under årets festival.

  Live Miranda Solberg roser allerede Audunbakkenpublikummet, og gleder seg stort til å oppleve det til helgen. 

  — Jeg ser frem til å spille for Audunbakkenpublikummet som jeg har hørt så mye fint om. Håper også jeg får henge rundt på festivalområdet og kjenne på festivalstemningen, Solberg.

  — Vakre omgivelser

  På lørdag står også det norske stjerneskuddet ARY på hovedscenen. Før hun gjester grustaket på Disenå, har hun spilt på både Roskilde i Danmark og Glastonbury i England. 

  — Jeg ser mest frem til å møte publikumet, det er det viktigste for meg. Det er alltid så spennende å se hvem som kommer og hvordan de reagerer på konserten, forteller ARY. 

  Audunbakken er kjent for sine naturlige omgivelser omkranset av Odalens dype skoger, noe ARY ser frem imot å oppleve.

  — Det er jo alltid luksus å spille i vakre omgivelser. Jeg føler også at det kan gjøre noe med innstillingen til publikum. Det er lettere å ha det gøy og leke når vi spiller for 50 personer dypt inne i en skog enn det er å spille på en hovedscene foran flere tusen. Da føler jeg vi må holde hodet kaldt og kanskje se litt seriøse ut. 

  FESTIVALSTART I MORGEN: I morgen, fredag kl 18:00 går årets Audunbakkenfestival av stabelen. ARKIVFOTO: Christer Bell KLARE FOR AUDUNBAKKEN: I morgen begynner årets Audunbakkenfestivalen. Silver Lining ser frem imot å spiller for Audunbakkenpublikummet på lørdag. FOTO: Margit B. Selsjord -VAKRE OMGIVELSER: Stjerneskuddet ARY spiller også på lørdag. Hun sier det blir luksus å spille i vakre omgivelser. FOTO: Olav Stubberud