Odalsportalen – 100.000 kroner til Morodalsfestivalen

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen Foto: Mette Haugland


  I dag fikk festivalen i Nord-Odal en finfin førjulsgave.

  – Vi er utrolig glade og takknemlige for denne gaven. Det gjør at Morodalsfestivalen kan løfte lista enda noen hakk og ha økonomisk trygghet til å sikte på enda større artister. Det blir skikkelig moro, forteller Kjell Grinden.

  Det var i høst at festivalen fra Nord-Odal søkte Gjensidigestiftelsen om støtte, og nå like før jul kom gladnyheten om at de er tildelt hele 100.000 kroner. 

  Hvert år støtter stiftelsen frivillige organisasjoner og ildsjeler som bidrar til et tryggere, sunnere og et aktivt Norge med særlig fokus på barn og unges oppvekstvilkår.

  Festivalen, som er et samarbeid med Norsk Forbund for Utviklingshemmede, har i løpet av de syv år fått et stort geografisk nedslagsfelt, som utvider seg. Ifølge Grinden er det nå grupper med utviklingshemmede festivaldeltakere fra 14 fylker i hele landet og fra to i Sverige. Samtidig har festivalen hatt besøk fra både Nederland, England og Spania.

  – Vi ønsker å skape en arena for dialog, økt kunnskap og samhold via felles positive opplevelser. Dette er en unik inkluderende musikkfestival for utviklingshemmede og alle andre som liker musikk og moro. Samtidig som det er en festival som gir mening!

  Les mer om Morodalsfestivalen her

  Relevante lenker

  STOR STEMME: Selv om Angelina Jordan kun er ni år, har den lille jenta med den store stemmen trollbundet en hel verden. I helgen var hun på Morodalsfestivalen. «MISSE-MARTINE»: Nord-Odals egen Miss Universe Norway-deltager Martine Rødseth Hjørungdal var frivillig under årets festival, og stilte gledelig opp på bilder sammen med flere fans utover dagen.