Odalsportalen – Show, dans og lek med ord

  Annonse

  80 små og store odølinger ble underholdt av Molly & Partner på lørdag.

  I Sør-Odal bibliotek på lørdag var det klart for barneforestilling med Molly og Partner. 

  Marianne Krogness er Molly og Karoline Herolfsen er Partner, og sammen fikk de med seg 80 små og store odølinger og skapte mye latter. 

  Det var mye moro rundt viktige temaer. Noen kjente seg nok igjen i moren som var alt for mye på Facebook eller Twitter. Eller låta som har samme tittel som forestillingen, «Jeg vil heller danse på bordet» handlet om ei som ikke ville spille fotball, selv om faren ønsket at hun skulle bli fotballproff. 

  Etter forestillingen fikk alle barna en seigmann hver ogg noen sikret seg en signert CD. 

  Det er første gang Krogness og Herolfsen hadde forestilling på et bibliotek. Det var nok litt annerledes enn å opptre på kulturscener rundt omkring, men de virket godt tilfreds med den nye opplevelsen. 

  Kvinnenettverket og noen av innvandrerfamiliene har kafé i kantina de lørdagene biblioteket er åpent, én gang i måneden. Hit var det mange som tok turen etter forestillingen for en kaffe eller litt vaffel.

  Alle foto: Anne-Karin Edvardsen
  SIGNERING: Etter forestillingen var det klart for salg av CD med signering… FOTO: Anne-Karin Edvardsen SEIGMENN TIL ALLE: … Og seigmenn til alle. FOTO: Anne-Karin Edvardsen