Odalsportalen – …Og Misse-Martine er med som frivillig

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Martine Rødseth hadde også et spørsmål til Morodalsfestivalen.

  Martine Rødseth fra Nord-Odal er en av de heldige som skal konkurrere om å bli Miss Universe Norway i finalen i august. Men før den tid er det mye forberedelser og mange arrangement som hun skal delta på.

  Blant dem er Morodalsfestivalen på Sand i juni, hvor 23-åringen har meldt seg som frivillig. Hun tok selv kontakt med festivalledelsen, og det var ja med en gang.

  – Jeg har ikke vært på Morodalsfestivalen tidligere, men har hørt mye positivt om det. Alt som er inkluderende og medmenneskelig er egentlig noe jeg gjerne vil være med på, og da det i tillegg er i Nord-Odal vil jeg i hvert fall hjelpe til. Jeg tror det blir en veldig hyggelig dag og jeg gleder meg, sier hun som stiller opp med missebånd og er klar til å hjelpe.

  Til finalen i isbre-inspirert kjole

  Etter festivalen i Nord-Odal bærer det rett ut på tur. Denne gangen med kjoledesigneren Nina Thorsø for å ta bilder i norsk natur.

  – Vi skal til Galdhøpiggen, Trondheim og Røros og ta bilder i brudekjoler som hun har designet. Nina skal og designe en finalekjole til meg som er inspirert av norsk isbre, og vi kan avsløre at den blir lyseblå.

  Tidligere har hun også spilt inn en film for Gresvig-konsernet, som eier G-Max og G-sport, en film som skal brukes internt i konsernet.

  Les mer på bloggen til Martine Rødseth her