Odalsportalen – Klare for lastebilens dag

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  På lørdag skal Slobrua gjestegård fylles opp av lastebiler og lastebilinteresserte.

  Det er nå to år siden sist. I 2013 trakk Lastebilens dag på Slobrua gjestegård i Sør-Odal godt over 500 lastebilinteresserte. Styret i Odal Lastebileierforening håper at minst like mange kommer denne gangen.

  – Vi håper at mange vil komme, både små og store er hjertelig velkomne. Det er gratis inngang, sier Lise-Mari Karlsen i Odal Lastebileierforening. 

  På lørdag 9. mai fra klokken 10:00 åpner utstillingen på Slobrua, og hele parkeringsplassen skal fylles opp. Her blir det mange utstillinger av lastebilmerker og blant annet Viking skal demonstrere berging. 

  Det blir i tillegg veteranbilutstilling, brannvesenet kommer og flere leverandører av hengere og andre relevante utstillere innen lastebilbransjen. Blant dem er Hans Christian Trøseid som nettopp har startet opp med etterutdanning av yrkessjåfører i undervisningslokaler på Slobrua. 

  – Johnny Gangnes i Gangnes Transport vant prisen Årets Lastebileier i Hedmark og Oppland i 2014, og Ruuds Transport ble på landsmøtet i sommer tildelt Norges Lastebileierforbund (NLF) Transportørpris. Begge disse er vi så heldige å ha i vår lokalavdelingen, noe vi er stolte av, så dette stilles også ut på messa, så her blir det nok å se på, forteller Karlsen. 

  Lastebileierforeningen i Odal holder det gående hele dagen. Lastebilmessa varer frem til klokken 18:00, men allerede fra klokken 17:00 blir det litt livemusikk med påfølgende fest i paviljongen utover kvelden.

  Se plakat her

  UTSTILLINGER: Det blir en rekke utstillinger og parkeringsplassen på Slobrua gjestegård skal fylles opp. FOTO: Tore Bendiksen