Odalsportalen – Meksikanske valser møter svingende Huapango

  Annonse

  La Mariaka er en duo med to sangerinner med hver sin gitar og på fredag 31. august holder de konsert i Austvatn med spennende musikk over Nord Amerikas grenser.

  Her møtes meksikanske valser, tøffe Joni Michell-tolkninger, svingende Huapango, drømmer med strenger, viskene bilder, vakker sang og modig gitarspill.

  Den norsk svenske duoen fra Gøteborg har i sommer vært på en vellykket tur i Norge, fra Larvik og ned til Farsund.

  — Vi har hatt syv konserter på seks dager med svært positive reaksjoner fra publikum og mange spørsmål om å komme tilbake de fleste steder, meddeler en fornøyd, Marianne Holmboe

  De to, Marianne Holmboe og Rebecka Gabriel vil presente programmet «Musikk over Nord Amerikas grenser», med litt meksikansk, Joni Mitchell, Lhasa de Sela og Ry Cooder.

  To erfarne globetrottere på hver sin gitar

  Marianne Holmboe er opprinnelig fra Norge og har vært en del av Gøteborgs musikkliv i lang tid og i mange forskjellige musikalske tradisjoner; arabisk tradisjonell musikk med gruppen Sumer, gresk, kurdisk og arabisk musikk med Cabarèt Oriental, middelaldersk arabisk, sefardisk og europeisk musikk i trion Qyians krets og i forskjellige konstellasjoner med jazz, reggae og nordiske viser.
  Med La Mariaka har hun utvidet sitt felt ytterligere. Marianne er utdannet ved Høyskolen for Scene og musikk i Gøteborg og hun har bodd og studert flamencosang i Sevilla.

  Rebecka Gabriel synger i flere Gøteborgsbaserte grupper. Hun har studert rytmikk og komposisjon på Høyskolen for Scene og musikk i Gøteborg. Hun har sunget i Barcelonas Symfoniske kor, jobbet som teater-musiker og har spilt og turnert i Spania, Kongo Kinshasa, Norden, Uruguay og Argentina.

  Konserten på fredag 31. august starter klokken 21. 00 i garasjen i Karihagavika i Austvatn. 
  Kr. 150,- ved inngang.