Odalsportalen – Se hva som skjer i helgen

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Førstkommende helg er full av arrangementer rundt om i hele Odalen.

  Førstkommende desemberhelg er spekket med julekonserter, kino og arrangementer rundt om i hele Odalen. Vi har samlet alt du burde få med deg på ett sted. 

  Ta en kikk på listen nedenfor, og se hva Odalen har å by på i helgen. 

  LES OGSÅ: Feirer 125 år med juletoner

  Nord-Odal

  Fredag 09. desember

  «Med et hint av jul» – Slåstadsæter skole kl. 19:00
  Velkommen til konsert på Slåstadsæter skole fredag 9. desember kl. 19:00. Lorentz Moe er kveldens konfansier og blir gjestet av Geir Vestli, Botan Rønhovde og Birgit Brinck. Dørene åpnes kl. 18:00. Bilene skal helst parkeres nedenfor skolen hvor det er en fin parkeringsplass. Det vil bli salg av mat og drikke i kiosken, og et flott juletre og skjenkebevilling er på plass. 
  Les mer HER.

  Lørdag 10. desember

  «Sand kirke 125 år -Jubileumsforestilling» – Sand kirke kl. 17:00 
  En storslått jubileumsforestilling verdif et storslått og dypt elsket hus. Lørdag 10. desember inviteres det til en forestilling som både gir kunstneriske opplevelser, god stemmning, historiske innblikk og mulighet for selv å få være med å fylle vår største stue med allsang og liv. Nord-Odal hornmusikk, Odal bygdekor, Storsjøkoret, Jenny Aalborg, Knut Harald Jensen, «Sal og scene» ved NOUS og Temmersåks er noen av bidragsyterne under kvelden. Vel møtt til en opplevelse du nok ikke vil se maken til. 

  Billetter kr. 200,- . Gratis for barn under 15 år.
  Billetter i døra, på Marihøna, Esso Sand, Joker Bruvoll eller på kirkekontoret.
  Les mer HER.

  Lørdagsåpent bibliotek – Sand kl. 11:00 Nord-Odal bibliotek holder åpent hver lørdag fra kl. 11:00-14:00. Velkommen!
  Les mer HER.

  LES OGSÅ: På plass i midlertidige lokaler

  Pubquiz i idrettshallen – Mo kl. 19:00 
  Damelaget inviterer til pub quiz i førjulstida. Quizen er laget av Stig Aasheim, som har mye erfaring med quiz fra før. Det blir servert alkohol i form av øl, rusbrus og vin, samt mineralvann og noe enkel mat. For å komme skikkelig i julestemning vil det også bli servert gløgg (både med og uten alkohol). Hvert quizlag kan bestå av inntil seks stykker. For påmelding, send sms til tlf.nr. 46 95 12 10. Bli med på en hyggelig kveld, og la julestemningen trenge seg på. Overskuddet går til de flotte fotballdamene i bygda. ?Her er det bare å slenge seg over telefonen og melde på lag. 

  Kr. 100,- per lagmedlem. 
  Aldersgrensen er 18 år. 
  NB!! Det vil kun bli mulig med kontant betaling.
  Dørene åpner kl. 18.00, og quizen starter kl. 19.00. 
  Les mer HER.

  Søndag 11. desember

  KINO: Snekker Andersen og Julenissen
  Snekker Andersen elsker julen mer enn noen annen høytid, og han gjør alt for at familien hvert år skal oppleve ordentlig jul. – Og det viktigste med julen er jo som kjent besøket av selveste Julenissen! Men denne julen går ikke helt som planlagt: Snekker Andersen, iført fullt nissekostyme, sklir på holka og etter en heidundrende kjelketur krasjer han med den ekte Julenissen. De to bestemmer seg for å gjøre et bytte. Jeg går til dine barn og du går til mine. Nissefamilien har aldri før hatt besøk av en ekte snekker, og familien Andersen har aldri før hatt besøk av den ekte Julenissen. Alf Prøysens sjarmerende og stemningsfulle julefortelling har gledet barn og voksne siden 1959, og er for mange selve symbolet på den norske julestemningen. Når denne julefavoritten endelig kommer på kino, blir det i den første filmatiseringen av Alf Prøysen i nyere tid. 
  Billetter: 60,- 90,-
  Se traileren HER.

  Sør-Odal

  Lørdag 10. desember

  «Lys til nattsvart jord» – Strøm kirke kl. 18:00
  Musikklinja på Skarnes VGS inviterer til sin årlige julekonsert som i år har fått navnet «Lys til nattsvart jord». Konserten finner sted i Strøm kirke lørdag den 10. desember kl. 18:00-21:00. Ta med kjente og kjære til denne årlige juletradisjonen. Vi vil lyse opp en mørk desemberkveld for alle de som vil ringe jula inn med klingende toner og vakre melodier. En stemningsfull kveld med lys, varme og klokkeklar korsang. Innslag fra våre elever for å få et avbrekk i en ellers travel adventstid. Vår dirigent er Ketil Jule Bjørnstad Belsaas og organist er Øyvind Rogstad. Billetter selges i døra og det blir kontant betaling. 

  Barn (under 6 år): Gratis Barn (under 16 år): 100 kr Voksen: 150 kr
  Les mer HER.

  Søndag 11. desember

  Førjulsdagen på Disenå – Sø-Disi, Disenå kl. 12:00
  Velkommen til en huggal førjulsdag på Disenå søndag 11. desember KL. 12.00-15.00 på Sø-Disi. Det blir sjølhogst og slag av juletre, juleverksted, julemarked, julegrøt og mer. Salg og sjølhogst av juletrær v/Anne Rørholt og FAU ved Disenå skole. Vi har fjelledelgran, serbergran og norsk gran. En del av inntekten fra juletresalget går til FAU ved Disenå skole. Følg skilt fra fv 175 og Norddisivegen.

  HELGEFILMEN: Snekker Andersen og Julenissen spilles hos Filmstua Kino på søndag kl. 15:00. FOTO: FilmWeb KONSERT: Birgit Brinck, Botan og Geir Vestli spiller julekonsert på Slåstadsæter skole førstkommende lørdag. FOTO: Privat