Odalsportalen – Til helgen er det julegrantenning

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland Foto: Mette Haugland


  Vi har oversikten over når og hvor din lokale julegran tennes!

  Søndag 27. november er det første søndag i advent, og dermed er jula i gang. Over hele Odalen skal det tennes julegraner og her finner du oversikten over når og hvor. 

  Nord-Odal

  Mo fredag 25. november

  Kl. 17:30 ved Mo gamle kommunehus. Det blir servert gløgg og pepperkaker, og organist Ahmad Mirzyev spiller til juletregangen. Det går også rykter om at nissen vil ta turen med noe godt til de minste.. Når lysene er tent, og vi har sunget og gått rundt juletreet går turen inn i kirken der vi får synge sammen noen av våre kjente og kjære advent- og julesanger sammen med Storsjøkoret.

  Knapper lørdag 26. november


  Ta et tilbakeblikk til julegrantenningen på Knapper i 2012 her:
  (listen fortsetter under videoen)

  Sand lørdag 26. november

  Kl. 11:00 – 15:30 er det julegrantenning på plassen nedenfor rundkjøring på Sand. I år er det lansering av helt nye LES lys, stjerne og pynt med kunstnerisk preg. Musikk og nissepakker til de små blir det også. Samme dag ønsker vi å dra i gang et godt gammeldags julemarked. I den anledning snekrer Hedmark fengsel noen flotte salgsboder som det er mulig å leie for en rimelig penge. 

  Austvatn søndag 27. november

  Den flotte julegata og julegrana tennes i Austvatn kl. 16:00. Det blir også julebasar. 

  Sør-Odal

  Skarnes fredag 25. november

  Starter med fakkkeltog fra Parken kjøpesenter kl. 17:50.

  Slåstad fredag 25. november

  Velkommen til julegrantenning ved Joker Slåstad kl. 17:00. Solbakkennissene kommer, det blir overraskelser til barna og gang rundt juletreet, julesanger og pepperkaker. Det blir også trekning for Slåstad-lotteriet kl. 17:30. 

  Oppstad søndag 27. november

  Oppstad samfunnshus med kafé fra kl. 15:00 – 18:30. Julegrana tennes kl. 17:00. Barn fra Oppstad Gårds- og Naturbarnehage opptrer. Studenter fra Solbakken Folkehøgskole underholder og leder sang og gang rundt juletreet. Julenissen kommer, og det serveres gløgg, saft og pepperkaker.

  Galterud søndag 27. november

  Galterud Vel inviterer til julegrantenning kl. 17:00 på trekanten (i krysset). Det serveres gløgg og pepperkaker, og det blir overraskelser til de minste.   Saken oppdateres!