Odalsportalen – Høstutstilling med Wanda Hareim

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Årets Høstutstilling er den største Venneforeningen ved Kåre Tveter Galleri Lyshuset har arrangert.

  Årets salgsutstilling blir et møte med bilder av Kåre Tveter og Wanda Hareim, et spennende møte mellom Kåre Tveters lyse naturbilder og Wanda Hareim fargerike bilder. Wanda Hareim stiller ut 31 bilder i Galleri Lyshuset med priser fra kr. 4.000 til kr. 34.000. Bilder av Kåre Tveter vises i Låvegalleriet. Hele 53 litografier, akvareller og oljemalerier med priser fra kr. 5.500 til kr. 60.000 vises.

  Høstens salgsutstilling er den største utstillingen Venneforeningen har hatt.

  Profilert bildende kunstner

  Hareim har gått i lære hos kunstneren Jakob Weidemann, tatt flere kurs ved SHKS, har ved selvstudium satt seg inn i teknikker og teori, og har foretatt flere studiereiser. Hun arbeider både med akvareller, olje og pastell, men har i de siste årene arbeidet mest med oljemalerier. Hun fremstår som en betydelig og profilert bildende kunstner. 

  — Wanda Hariem har en spesiell plass hos odølingene, og alle i Kongsvinger-regionen for øvrig. Hun har bodd på Skarnes i flere år og mange besøkte hennes atelie ved Glommas bredder. Hun er en fargerik person både som menneske og som kunstner, og mange har fått tatt del i hennes kunstneriske verden. Det blir et spennende møte mellom Kåre Tveters lys naturbilder og Wanda Hareims fargesterke bilder som vi tror mange vil sette pris på, sier Vidar Holstad for Kåre Tveter Galleri Lyshusets venner.

  Under åpningen deltar visesangeren Birgit Brinck og Hareim vil orientere om sine bilder

  Høstutstillingen er åpen 29./30. oktober og 5./6. november kl. 12:00-16:00.

  STØRSTE UTSTILLINGEN: Dette er den største utstillingen Venneforeningen har hatt. Utstillingen åpner 29. oktober. FOTO: Kåre Tveter Galleri Lyshuset SALGSUTSTILLING: Hele 53 litografier, akvareller og oljemalerier med priser fra kr. 5.500 til kr. 60.000 stilles ut. FOTO: Vidar Holstad.