Odalsportalen – Fire ble til én

  Annonse

  Historisk vedtak for alle de fire idrettsklubbene i Nord-Odal.

  I det ekstraordinært årsmøtet for alle klubbene i auditoriet på skolene i Gardvik onsdag kveld, ble det enstemmig vedtak for sammenslåing.

  Sand IF, Bruvoll BK, IL Mogutten og Austvatn FK er nå én idrettsklubb. 

  Nå gjelder det å finne et navn på den historiske klubben.

  Et nytt styre ble også valgt, som består av representanter fra alle klubbene og en leder som er hentet utenfra. Styremedlem Lena Sundet Grinna forteller at hun er glad det ble et så klart flertall for sammenslåing. 

  – Det har vært en spennende prosess. Jeg gleder meg og det blir spennende å se hva vi ender opp med av navn, logo og klubbfarger, og ikke minst driftløsninger. Kanskje dukker det opp noen nye grener, eller grener som er lagt på is, som vi kan blåse liv i igjen, sier hun.

  De 10 personene som nå skal stake ut kursen for det nye idrettslaget er: Leder Ronald Andersen, Egil Solberg, Trond Christoffersen, Lena Sundet Grinna, Kai M. Rudshaug, Lasse A. Weckhorst, Ronny Østmoen, Trond Grinden, Jan Benny Nyborg og Tore Fløiten.

  I forkant av årsmøtet ble det lagt frem en rapport om sammenslåing og alle klubbene hadde gjort vedtak på hva de ønsket. 

  Den nye klubben ble sponset med 50.000 kroner fra Odal Sparebank i etterkant av møtet.


  Tekst og foto: Lisa Bergseteren

  PENGESTØTTE: Samme kveld ble det også delt ut pengestøtte fra Odal Sparebank på kr. 50.000. FOTO: Lisa Bergseteren OPPLØST: Den tidligere arbeidsgruppa er nå oppløst, og det er dannet et interimsstyre. Her er Lena Sundet Grinna, Lasse Weckhorst, Jan Benny Nyborg, Alexander Halland, Egil Solberg og Tore Fløiten. FOTO: Lisa Bergseteren