Odalsportalen – Odølinger tolker Erik Bye

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Bjørg Skogholt og Solfrid Anita Ruud inviterer til konserten «Odølinger tålkær’n Erik!»

  Lørdag 30. april er det duket for musikalsk aften når hele 18 kulturelle og sanglade Odølinger kommer sammen for å hylle kjempen Erik Bye i storstua på Milepelen Kulturhus.

  Benny Nyborg er konfransier, og Bjørg Skogholt og Solfrid Anita Ruud er damene bak konserten. De ser frem imot en innholdsrik kveld.

  —Vi har fått med oss alt som kryper og går av sanglade Odølinger, og ser for oss at dette blir en sikkelig hyllest til Erik Bye og hans liv. Vi ønsker å sette lys på hvem han var, som en enkel fyr med sitt og slite med. Dette blir ikke noe fjas, men en kveld i ånden til Erik Bye, forteller Skogholt.

  Bye er mest kjent som sanger, men hadde også en karriere som TV-personlighet og journalist. Han ble bl.a. utnevt til Ridder av St. Olavs Orden før han gikk bort i 2004. I 2005 kom Erik Bye på tredjeplass i kåringen av Århundrets Nordmann. 

  Eget kor og Moro Foto

  Det blir 13-14 innslag i løpet av kvelden, og Arne Fjeld Rasmussen, Hans Ludvig Fredheim, Knut-Harald Jensen, Edel Amanda Øiongen og et eget Erik Bye-kor under ledelse av Anita Bunes er en håndfull av hva Odølingene kan glede seg til.

  Som et kirsebær på toppen av kaka har Moro Foto tatt bilder som vises i bakgrunnen til hver av låtene som blir fremført.

   

  Billettsalg i Milepelen Vertshus, samt i inngangen konsertdagen. Billettpris 150kr (barn gratis.)
  Konserten begynner kl. 18:00

  Relevante lenker