Odalsportalen – – Damene skal være i fokus

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Mo Sanitetsforening inviterer til en helaften med stjernespekket gjesteliste, hjemmelaget tapas og goodie bags.

  — Vi skal gjøre stas på vårt eget kjønn denne kvelden, men på en annen måte enn den tradisjonelle Damenes Aften med mannekengoppvisning, sier damene i Mo Sanitetsforening. 

  Lørdag 21. oktober åpnes dørene på Sanitetens Hus i Mo for Damenes Aften – en kveld hvor damene står i fokus. 

  «Sjefsmegge» på besøk

  — Vi ønsker alle kvinner i alle aldre fra både Nord-Odalen og våre nabokommuner hjertelig velkommen, sier damene til Odalsportalen. 

  Kvelden blir en helaften med flere overraskelser. Øverst på gjestelisten står Lise Askvik – kjent som sjefsmegge fra P4 og initiativtaker til det nyoppstartede Helsepartiet. 

  Askvik har gått i bresjen for å få senket ventetiden for å få nytt bryst etter kreftoperasjon, og gitt ut boken «Kreft ga med kraft» om sin egen tid med brystkreft.

  Goodiebag og tapasKvelden blir noe utenom det vanlige konseptet mange kjenner fra før.
  De første 75 påmeldte får en goodie-bag full med overraskelser og produkter fra flere store bidragsytere og selskaper en hver dame kjenner til. 
  På menyen står hjemmelaget tapas, og det vil bli anledning til å få kjøpt både vin, øl og rusbrus. I anledning kvelden har Mo Sanitetsforening gått til anskaffelse av både Vipps og iZettle (kortterminal) slik at betalingen ikke skal by på noe problem.

  Livemusikk fra Skogbygda

  Utover kvelden blir det også livemusikk med plateaktuelle Kenneth Norum. Norum er singer-songwriter fra Skogbygda som har høstet gode kritikker etter han slapp debuttplaten «Heart On A Sleve» tidligere i år. 

  Norum spilte i sommer på Audunbakkenfestivalen, og har flere store navn på samvittigheten. I løpet av sommeren markerte han seg som en unik lyriker og liveartist, og gjennom fjoråret varmet han opp for artister som Kristian Kristensen, Casa Murilo, Gill Landry (Old Crow Medicine Show), Hannah Aldridge og Malcolm Holcombe.

  Bindende påmelding innen 07.10.2017 til Kari J. Engen, mob. 958 36 036 eller Olaug Dalen 992 64 996.
  NB! Vi gjør oppmerksom på at arrangementet har 18-årsgrense. 

  Hold deg oppdatert på arrangementet på Facebook

  21. OKTOBER: Damenes aften arrangeres 21. oktober på Sanitetens Hus i Mo. LISE ASKVIK: En av gjestene for kvelden er Lise Askvik fra nyoppstartede Helsepartiet, og skal bla. snakke om kvinnehelse. STÅR FOR MUSIKKEN: Kenneth Norum fra Skogbygda er aktuell med debutalbummet «Heart On A Sleeve.»