Odalsportalen – Lorentz hyller Bob Dylan

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Lorentz’ jam-session tar for seg den musikalske legenden Bob Dylan på Skogtun torsdag 28. april.

  Bob Dylan fyller i år 75 år, og i den anledning har Lorentz’ jam-session tatt for seg den brede katalogen til artisten og bestemt seg for å markere feiringen lokalt i glåmdalsregionen.

  Lorentz’ jam session består av Lorentz Moe, Arnfinn Tørrisen, Bjørn Olav «Botan» Rønhovde, Thomas Mårud, Roger Græsberg, Geir Vestli, Krister Skadsdammen og Birgit Brinck.

  Alle disse musikerne er glåmdøler som i felleskap utgjør et band som kan presentere både fartsfylt musikk med fullt øs og mer sarte, nedstrippede stemninger.

  —Vi er bare oss selv, og spiller musikk fordi vi elsker det. Det blir en uhøytidlig sammenkomst med musikken til Dylan i ukronologisk rekkefølge med litt informasjon om Dylan og hans liv, forteller Lorentz Moe.

  Et utdrag av låter fra Dylans lange karriere vil bli presentert og bundet sammen med anekdoter og historier av Lorentz Moe på hans egen uhøytidelige måte.
  Vi ønsker velkommen til en musikalsk bursdagsfeiring av en artist som siden debutalbumet kom i 1962 har satt spor etter seg og som fortsatt kommer til å gjøre det

  Konserten holdes på Skogtun torsdag. 28. april kl. 19:00