Odalsportalen – Åpen dag med Bedriftsidretten

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Bedriftsidretten i Hedmark og Oppland vil øke aktiviteten i bedriftene i Nord-Odal.

  Bedriftsidretten i Hedmark og Oppland arrangerer «Åpen idrettsdag» i Nord-Odal idrettshall lørdag 12. november. I samarbeid med Nord-Odal kommune, håndballlaget Frustrerte Fruer og Nord-Odal treningssenter.

  — Målet med denne dagen er å markere en dag i idrettens navn og forhåpentligvis også få til en bedriftsserie i Nord-Odal, sier prosjektleder i Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets, Lill Frantzhus. 

  Vil ha aktivitet i kommunen

  Bedrifter trenger ikke å være medlem av BIL for å spille. Både vennelag, bedrifter på kryss og tvers er velkomne. 

  — Vårt viktigste budskap er å forsøke å få til aktivitet i kommunen, men vi ser også muligheten for å skape et seriespill i hallen. Nord-Odal idrettshall har et stort potensialet, og det ønsker vi å utnytte, sier Frantzhus. 


  Ønsker økt squash-interesse

  To squashhaller ble også åpnet i januar 2009. Etter stor aktivitet det første året har interessen roet seg ned, og nå ønsker både kommunen og Bedriftsidretten igjen å økte squash-interessen.

  — Vi holder squahhallene åpne for gratis bruk hele lørdagen. Det vil også være både rackerter og baller til utlån, men dessverre ikke mulighet for timebestilling denne dagen. Det er bare å droppe innom, forteller kultur- og idrettskonsulent i Nord-Odal kommune One Enerud. 

  Hun gleder seg stort til arrangementet og håper så mange som mulig tar turen til idrettshallen. 

  — Vi gleder oss veldig til å feire en av storstuene våre med masse aktivitet. I dag er vi så opptatt av at barna våre skal være aktive, men husker vi oss selv? Jeg håper så mange som mulig kommer for å le, trene, spille og leke, oppfordrer Enerud. 

  Påmelding

  STORSTUE: -Vi gleder oss veldig til å feire en av storstuene våre den 12. november med åpen dag og masse aktivitet, sier kultur- og idrettskonsulent i Nord-Odal kommune One Enerud. FOTO: Nord-Odal kommune ØNSKER BEDRIFTSSERIE: – Målet med dagen er å markere en dag i idrettens navn og kanskje også få til en bedriftsserie i Nord-Odal, sier prosjektansvarlig for Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets Lill Frantzhus. FOTO: Hedmark og Oppland Bedriftsidrett