Odalsportalen – – Bli med på skogstur og gapahuk-åpning

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Oppstad idrettslag inviterer til Fålåmyrshøgda.

  I januar i fjor ble de første seks stokkene lagt på plass på Fålåmyrshøgda, et område med flott utsikt over Oppstadbakken i Sør-Odal.

  Siden har dugnadsgjengen i Oppstad idrettslag stått på i utallige timer både kvelder og helger. Nå er siste finpuss unngagjort og gapahuken står nå klar til åpning søndag 28. september.

  – Vi inviterer til offisiell åpning av gapahuken og inviterer derfor til en liten «folkevandring» til skogs. Vi tror det blir mye folk i skogen denne dagen, forteller Jan Gunnar Broch idrettslaget.

   

  Stor støtte fra bygda

  Selve snorklippinga er det ordfører Knut Hvithammer som står for. I tillegg blir det tale ved initiativtaker Anders Lien, grilling, sang og musikk ved Lars Petter Holt, og det blir lagt nye lapper i turkassene i området.

  Gapahuken er finansiert med idrettslagets egne penger, i tillegg til støtte fra Odal Sparebank, Oppstad Ullern Utmarkslag, Oppstad Vestre Elgjaktlag, Oppstad Sanitetsforening, og Kontaktutvalget for skogbruk.

  Åpningen er klokka 13:00 søndag 28. august. 

  Det blir hengt opp skilt fra avkjøringa ved Ringnesdalen ved Snitmyrvegen på fylkesveg 24.

  Les mer her

  Relevante lenker

  UTSIKT: Fra gapahuken er det flott utsikt over Storsjøen og Oppstadbakken, og det er mulig å ta seg hit både fra Snitmyra, Snikerud, Sanderud, Indgjersel og Vardlia. FOTO: Oppstad idrettslag STARTEN: I et vinterlagt skoglandskap starter arbeidet med å få på plass de frøste seks stokkene på gapahuken. Siden den gang har det blitt utallige dugnadstimer fra medlemmene i Oppstad idrettslag. FOTO: Oppstad idrettslag