Odalsportalen – 40 år med Sanitetshuset

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland Foto: Mette Haugland


  Det var noe for alle på programmet da Mo Sanitetsforening feiret nyoppusset hus på lørdag.

  Mo sanitetsforening åpnet dørene, og inviterte til feiring av Sanitetshuset sine 40 år i bygdas tjeneste. 

  I fjor bestemte foreningen seg for å pusse opp samtlige rom i huset. Og på lørdag sto det innbydende og klart for folkefest. 

  I løpet av dagen ble det også utdelt pengegaver til ulike lag og foreninger som Mo Sanitetsforening støtter. Nord-Odal skolekorps fikk 20.000 kr, og Mo barnehage, Knapper barnehage og Garvik Skole fikk 5000 kr. Tove Aalborg fikk også med seg 1000 kr til Odd Fellow sitt arbeid med SOS Barnebyer. 


  Nytt show i november med Knapper og Glansbilleder

  I løpet av dagen fikk de fremmøtte en gratis zumbatime med Kristine Nor og Yvonne Bunes fra Mo Trimstuggu, foredrag fra backpacking-tur med Kaja Grinna og Ida Granli, foredrag om SOS Barnebyer i Malawi med  Tove Aalborg, karneval og trylleshow med Kenni, musikk fra Nord-Odal skolekorps og innslag fra Knapper og Glansbilleder. 

  Sistnevnt kunne også røpe at det i november blir satt opp ny forestilling på Milepelen med The Best of Knapper og Glansbilleder.  

  Lik Mo Sanitetsforening på Facebook

  MORO FOR ALLE: Leder for Mo Sanitetsforening, Else-Karin Søbakk hadde også kledd ut seg for trylleshow og karneval for å feire huset. NYOPPUSSET: Peisestuen er et av rommene som står nyoppusset og klart for gjester.