Odalsportalen – – Våg å tenke fremover

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  7sterke inviterer til en formmiddag med salg og markedsføring i fokus. 7sterke inviterer bedrifter i Odalen til markedsforum 3. juni. Uavhengig av bransje eller størrelse vil dette bli en interessant dag å ta del i. 

  Foredragsholdere for dagen er Erik Thorstvedt, Hans-Petter Nygård-Hansen, Sigurd Granmark og Erik Poppe.

  — Vi er både glade og stolte over å kunne ønske velkommen til årets arrangement, som blir på Politiets utdanningssenter på Sæter Gård i Kongsvinger. Foredragene er like nyttige for ledere som de som jobber med salg- og markedsføring i det daglige. Velkommen til en interessant og lærerik dag med markedsføring og salg i fokus, sier Jannicke Stenberg Mykkestue, leder for 7sterkes markedsnettverk.
   

  Kan vi lære noe av menn i korte bukser?

  Thorstvedt vil ta for seg lagbygging, motivasjon og selvledelse. Hvordan oppnås best mulig klima for samarbeid på tvers av organisasjoner og virksomheter, og hvordan setter vi sammen et best mulig team for å oppnå det vi vil? Spørsmålet er rett og slett om det er mulig å lære noe av menn i korte bukser? Med fotballens logikk og lagarbeid om bakgrunn snakker han om hvordan vi best mulig kan prestere innenfor hvert vårt felt – med de menneskene vi til enhver tid er sammen med.

   

  Program over dagen

  NOE FOR ALLE: 7sterke inviterer alle bedrifter i Odalen til et innholdsrikt markedsforum 3. juni.