Tittut, det vakre tunet fra 1700-tallet på Slåstad, holder juleåpent med utsalg av hjemmebakst, kunst, håndverk, lokale varer og økologiske alternativer. På Tittut er det rom for gode menneskemøter på et rolig sted i en travel tid.

Annonse

— Jeg ønsker at Tittut skal være et sted med rolig tempo og god atmosfære, sier Heidi Tveter, innehaver av Tittut landlig handel som åpner dørene for julehygge og handel i helga.

Landlig handel fylles med godsaker

Landlig handel fylles med utsalg av eplemost fra gårdens 20 epletrær, nykvernet kaffe fra Skarnes Kaffebrenneri, Finnskogens bærsirup, keramikk, kunst og håndverk, håndstøpte lys og lokale pleieprodukter og vil være åpent fredagene 7. og 14. desember fra 11-17 og lørdagene 8. og 15. desember fra 12-16.

Datteren til Heidi, Hanna, skal være kafévertinne på lørdager og innimellom kommer «bæste» med trekkspill og kanskje tar vi en allsang på sparket, ler hun.

— På kjøkkenet selger vi suppe og hjemmebakst, og sist og ikke minst ønsker jeg førjulshygge på tunet.

La høytiden handle om nærhet

— Tanken min er å dele i fellesskap, slik at vi kan la høytiden handle om nærhet og åpne oss for hverandre og våre indre verdier, sier Heidi.

— Jeg inviterer til fredags-lunsj klokken 12.00 med forskjellige temaer for dialog; den 7. desember drøfter vi «hva som oppleves hellig for oss individuelt og i samtiden» og den 14. desember lar vi samtalen dreies rundt «hvordan vi kan skape et rikere indre liv».

Vi avslutter førjulshyggen på tunet med myk yoga og gong meditasjon den 15. desember kl 16.30.

2019 starter med en restart, en uke yoga

— Vil du starte 2019 med en ukes tilstedeværelse i deg selv? Kanskje du behov for indre ro, velvære og økt  motstandskraft mot stress og uro? Fra 2-8. januar tilbyr Tittut to timer med yogasirkel hver dag, det er en god start på et nytt år, smiler Heidi.

Heidi Tveter fyller opp Landlig handel med godsaker
Datteren til Heidi, Hanna, skal være kafévertinne på lørdager og innimellom kommer «bæste» med trekkspill og kanskje tar vi en allsang på sparket.