Odalsportalen – Bjønn rocka på UKM

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen Foto: Henriette Eriksen


  Bandet fra Sør-Odal var blant de mange ungdommene som deltok i mønstringa i Odalen i helga.

  Søndag 14. februar var det duket til kulturfest på Milepelen kulturhus i Nord-Odal.

  44 barn og unge fra Nord- og Sør-Odal hadde meldt seg på, noe som slår fjorårets deltakerrekord med 10 påmeldte. Disse viste frem alt innenfor scene og kunst, og også deltakere som var arrangører og scenearbeidere.

  • Se bilder fra årets lokale mønstring

  Kulturskolerektor i Odalen Joakim Finbak Pedersen er storfornøyd.

  – Det ble dette en fin og variert konsertopplevelse for publikum. Alle som jobber med UKM i Odalen er veldig stolte av alle ungdommene som bidrar til å gjøre UKM til noe et helt unikt og fantastisk kulturarrangement hvert år, sier han.

  Åtte går videre til fylkesmønstringa

  Mønstringen åpnet med kunstutstilling i galleriet klokken 14, hvor fire kunstnere stilte ut broderier, tegninger og kaker. Mens forestillingen startet en time senere med 18 påmeldte sceneinnslag i forskjellige sjangre.

  Thomas Aarbakke og Daniel Narmo var kveldens konferansierer, og kunne presentere alt fra stumfilm til visesang, klassisk piano, klarinettduett, heavy metal og mye mer.

  Totalt blir åtte talenter sendt videre til fylkesmønstringen senere i vår, som i år holdes i Odalen. Hvem som går videre vil bli annonsert på Odalsportalen.no i løpet av de nærmeste dagene. 


  Les mer om UKM

  Se intervju med Bjønn her

  Relevante lenker

  POP-ROCK: Mina Riis (16) fra Sør-Odal har sunget i mange år. Søndag fremførte hun låta «Bug Eyes» av Dredg. KONFERANSIERER: Sørodølingene Thomas Aarbakke (11) og Daniel Ausen Moen (11) var kveldens konferansierer og UKM-deltakere.