Odalsportalen – Viser, vers og vafler stemplet i Sør-Odal

  Annonse

  Tekst: Henriette Eriksen Foto: Henriette Eriksen


  Suksessforestillingen «Poststemplet Glåmdal» hyller det skrevne ord, og har igjen lagt ut på turné.

  «Poststemplet Glåmdal» ble torsdag kveld sendt til Sør-Odal og til rådhuskantina på Skarnes – en forestilling som hyller det skrevne ord og bringer liv til mange av våre mest kjente ordkunstnere.

  På en litterær reise tok Øivind Roos, Eva Vermundsberget og Sten Bjørge Skaslien Hansrud med publikum gjennom tekster og toner av odølingene Øystein Sunde, Hans Ludvig Fredheim og Thomas Maarud, og blant annet Dagny Juel, Hans Børli, Åsta Holth og Levi Henriksen.

  Forestillingen i regi av Teater i Glåmdal var nyskrevet i desember i fjor og gikk da sin seiersgang 11 steder i distriktet. 

  Nå blir forestillingen satt opp igjen, og denne gangen reiser forestillingen ut på turné til de fem kommunene som kun fikk én forestilling på dagtid sist.

  Onsdag 17. desember var det nypremiere i Eidskog. Deretter følger Sør-Odal, Åsnes, Våler og til slutt i Milepelen kulturhus på Sand i Nord-Odal søndag 21. februar klokka 17:00.


  • Se bildene

  Les mer her

  POSTMANN: Skuespiller Sten Bjørge Skaslien Hansrud fra Grue som postmann. DET SKREVNE ORD: Forestillingen av blant annet Øivind Roos (t.v.) hyller det skrevne ord som for eksempel dikt av Hans Ludvig Fredheim fra Nord-Odal.