Odalsportalen – Plumbo kommer til Slobrua

  Annonse

  Lørdag 13. mai spiller Plumbo på Slobrua.

  Førstkommende lørdag spiller Plumbo, sammen med Tweeter opp til dans i Paviljongen på Slobrua. Det er tre år siden sist det danseglade bandet besøkte Sør-Odal.

  — Vi gleder oss enormt, sier daglig leder i Skarnes Event Bernt Olav Neskvern, som ser frem til å fylle paviljongen med feststemte mennesker.

  Dansemusikk

  Plumbo er et rutinert liveband, med bredde, variasjon og ikke minst godt «trøkk». Bandet vant Spellemannsprisen for «Årets hit» i 2012, og siden har musikken blitt allemannseie, med appell til opptil tre generasjoner. Bandet har mottatt en rekke platina og gulltrofeer, og har tilsammen ligget 60 uker på VG lista. 

  Plumbo, er fra Sande i Vestfold, og består av: Lars-Erik Blokkhus: vokal og gitar, Tommy Løken-Elstad: bass, Glenn Hauger: fløyte og torader, Tor Erik «Elg» Knudsen: trommer og Henning Hoel Eriksen: key-board.

  Til å varme opp publikum, før Plumbo går på scenen, spiller Tweeter. Tweeter er et feststemt partyrock coverband som består av erfarne og allsidige musikere fra Oslo- og Akershusområdet. 

  Bandet spiller coverlåter innen rock-, pop-, blues- og funk sjangrene fra 60-tallet og helt frem til i dag, og holder fokus på de sterkeste låtene til artistene de spiller sanger fra. Noen av de artistene som er med på dagens repertoar er Rolling Stones, Dumdum Boys, Bruce Springsteen, Johny Cash, Kurt Nilsen, Bon Jovi, Åge Aleksandersen med flere. Tweeter består av: Bård Vikestad: vokal, key-board og munnspill, Sølve B. Fuglset: bass, Roger Wollan: gitar og vokal og Thomas Tønsberg: trommer.