Odalsportalen – Mikhael Paskalev til Audunbakken

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Han er brennaktuell med singelen «Witness», og nytt album er like rundt hjørnet. I sommer kommer også Mikhael Paskalev til Audunbakken.

  Det er nå klart at Mikhael Paskalev kommer til sommerens Audunbakkenfestival. Halvt bulgarske/ halvt sunnmørske Paskalev satte seg for alvor på kartet da han vant Urørtfinalen på NRK P3 i 2012. Siden den gang har han hatt stor suksess med singler som «I Spy» og «Jive Babe» med tilhørende bemerkelsesverdige videoer. Videoen til platinumselgende «I Spy» har sågar hatt over 2 millioner visninger på Youtube og Vimeo.

  Paskalev har vært Spellemannsnominert for både Årets musikkvideo i 2012 og Årets nykommer for debutalbumet sitt i 2013. Han har spilt på de fleste av landets store festivaler som Øya, Hove og Slottsfjell, så vell som utsolgte konserter i England, Frankrike, Tyskland, Australia og USA.

  Den siste tiden har han jobbet med å ferdigstille nytt album. 

  • Bestill billetter til Audunbakkenfestivalen 2017 HER.

  Til Disenå og Roskilde 

  For jubileumsåret har Audunbakken flere store navn på plakaten. Artisten ARY (født Ariadne Loinsworth), blir også å høre på grustaket i sommer. ARY blir betegnet som en av norges mest spennende artister for tiden, og skal også spille på legendariske Roskilde-festivalen i sommer. 

  Hennes første singel Higher ble utgitt av det prestisjetunge plateselskapet Eskimo Recordings i 2015 og ble raskt A-listet på NRK P3. 

  Da en toneangivende gruppe av 38 norske musikkjennere, musikkjournalister og festivalbookere skulle stemme frem de ti mest lovende artistene, var de unisone – ARY er den mest lovende nye artisten fra Norge i år.


  https://www.youtube.com/watch?v=wiWzOb1Qytw&feature=youtu.be

  Les mer på audunbakken.no eller hold deg oppdatert på Facebook.com/audunbakkenfestivalen.

  TIL AUDUNBAKKEN: ARY, en av norges mest spennende artister kommer til Audunbakkenfestivalen 2017. ARY er høyaktuell i sommer, og spiller også på Roskilde-festivalen i Danmark. FOTO: Olav Stubberud DANSKE MUSIKERE: Duoen Gents fra København spiller på teltscenen under årets Audunbakkenfestival. TIL GRUSTAKET: I mai 2016 slapp Silver Lining sin første singel på Vestkyst Records, og EP er ventet før året er omme. Til sommeren spiller de på Audunbakken. FOTO: Margit Selsjord VENDER TILBAKE: Freeshine har spilt omlag 150 konserter i Norge, Tyskland og Storbritannia. Bandet spilte også på Audunbakken i 2005 og 2008. FOTO: Freeshine/Facebook