Odalsportalen – Inviterte kongefamilien

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Under hagefesten på Maihaugen i går ettermiddag kom Marius Kristiansen i tale med selveste kronprinsparet.

  Marius Kristiansen og Kjell Grinden var to av odølingene som var invitert til den kongelige hagefesten på Maihaugen på Lillehammer tirsdag denne uken. 

  På Morodalsfestivalen sin Facebook-side kunne man følge de to gjennom oppdateringer i form av bilder og fine historier. Og jammen ble det ikke overlevert invitasjoner til neste års Morodalsfestival.

  Inviterte Kronprinsparet og Kongen

  — Siden dagen i dag tilhører de virkelig store begivenheter, må vi også dele med dere hvordan vår konferansier Marius Kristiansen til slutt fikk hilse på både Kongen og Dronningen, står det skrevet på Facebook-siden

  Det forklares så at øyeblikket dessverre ikke ble foreviget grunnet at Morodalsfestivalen sin utsendte fotograf ble stoppet av et par livvakter da han prøvde å forevige det store øyeblikket.

  Marius fikk derimot levert invitasjonen til Morodalsfestivalens 10-årsjubileum 2018 via Kongens adjutant som lovte å bringe den videre til kongeparet. 

  — Det ble også en god del smalltalk med Kronprinsparet, hvor de også fikk informasjon om den kommende Morodalsfestivalen, og selvfølgelig en muntlig invitasjon til neste års 10-års jubileum.

  INVITERT TIL HAGEFEST: Kjell Grinden (t.v) og Marius Kristiansen var to av odølingene som var invitert til kongelig hagefest på Maihaugen tirsdag denne uken. INVITERTE TIL MORODALSFESTIVALEN: Marius så sitt snitt til å invitere kronprinsparet til neste års Morodalsfestivalen under hagefesten på Maihugen tirsdag. FOTO: Kjell Grinden SKULLE LEVERE TIL KONGEN: Marius fikk også levert invitasjonen til Morodalsfestivalens 10-årsjubileum 2018 via Kongens adjutant, som lovte å bringe den videre til kongeparet. FOTO: Kjell Grinden