Odalsportalen – I dag kommer kongeparet

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Husk å møt opp tidlig til kongeparet i dag.

  I dag kommer kongeparet til Mapei, og flere Nord-Odølinger er allerede klare for å ta imot Kongen og Dronningen. 

  — Vi er veldig beæret over at kongeparet kommer på besøk til oss og vi håper å kunne bidra til folkefesten. Kongen og Dronningen setter fokus på yrkesopplæring og ungdom, og det synes vi er spesielt gledelig, sier administrerende direktør Trond Hagerud i Mapei.

  Kongeparet kommer til Mapei kl. 12.30 og reiser igjen kl. 14.15. For å skape en skikkelig folkefest inviterer Mapei skoler, barnehager og lokalbefolkningen til å være med på feiringen.

  Hagerud og resten av de ansatte ved hjørnesteinsbedriften i Nord-Odal gleder seg til å møte Kongeparet, som avslutter sin jubileumsreise i innlandet denne dagen.

  — Vi er stolte over den flotte kongefamilien vår og er sikre på at dette blir en opplevelse for livet. Derfor er alle våre lærlinger og laget fra 10. klasse ved Tråstad ungdomsskole, som vant matematikkonkurransen Matteknekker’n tidligere i år, invitert til lunsj.

  — Her blir det underholdning med lokale artister og servering for barna, mens de voksne får kaffe så langt det rekker. Lunsjen som kongeparet blir servert er laget av lokale råvarer og tilberedt av Milepelen Hotell & Vertshus på Sand, forteller Hagerud.

  Møt opp hos Mapei på Sagstua senest kl 12:15, og ta i mot Kong Harald og Dronning Sonja til en folkefest slik bare odølinger kan lage den. 

  KONGEPARET 80 ÅR: Kongen fyller 80 år 21. februar og Dronningen blir 80 år 4. juli 2017. I den anledning er det utarbeidet et eget jubileumsmonogram. FOTO: Det kongelige hoff