Odalsportalen – Hele bygda spiller

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Neste torsdag blir det konsert.

  Samtlige korpsmusikanter i Nord-Odal er for tiden inne i et givende samspillprosjekt under ledelse av de to dirigentene Ann C. Bakli fra Nord-Odal skolekorps og Michael Antrobus fra Nord-odal hornmusikk.

  Derfor inviterer de til konserten «Hele bygda spiller» på torsdag i Milepelen kulturhus på Sand.

  – Tema for konserten er filmmusikk, og vi nevner blant annet Star Wars, Olsenbanden, Karius og Baktus, Jurassic Park, Flåklypa, Schindlers liste, Annie og Les Miserables, forteller Harald Moen fra hornmusikken og Anita Bunes på vegne av skolekorpset.


  Viktig med rekruttering

  Korpsmiljøet i Nord-Odal har vært og er glødende opptatt av langsiktighet og rekruttering. De ser nytten av å gjøre samspillkonserter, hvor nye musikalske utfordringer ser dagens lys. 

  –Skolekorpset er hornmusikkens viktigste rekrutteringskilde. Uten et aktivt godt organisert skolekorps med musikalsk fokus, er det heller ikke særlige framtidsutsikter for voksenkorpset. Derfor gir slike samspillprosjekter inspirasjon til musikanter i alle aldre. Hos oss faktisk fra 10 til 81 år!

  Konferansier for kveldens konsert er Nord-Odals egen Hedda Stensby Trøftmoen. Hun går andre året på medier ved Sentrum videregående skole og er aktiv i Nes Revy- og amatørteater. 

  Fra korpsets egne rekke stiller Jenny Aalborg som solist på fiolin. 

  Konserten er torsdag 10. mars og starter i Milepelen kulturhus klokka 19:00.

  HELE BYGDA: … og Nord-Odal skolekorps. ARKIVFOTO: Anita Bunes VELKOMMEN: Nord-Odal skolekorps og Nord-Odal hornmusikk ønsker velkommen til konsert. Plakaten er laget av Helene Nergaard på 10 år fra skolekorpset.