Odalsportalen – Suksess med baklukeloppis

  Annonse

  Nå blir det mer baklukeloppis.

  Solen bryter den tykke tåka over Skarnes, duften av nystekte vafler brer seg over Sandnesmoen travbane og bilene fulle av lopper kommer for å finne sin plass. 

  Det er duket for årets baklukeloppis.

  Selgerne åpner bakluka, pakker ut av eskene og danderer små bord klare for å friste kunder med et godt kjøp. Over 40 biler var med, og arrangør Gine Hansen er veldig fornøyd. 

  – Jeg var veldig spent på om dette slår like bra an i år, og jeg håper alle har hatt en fin dag. Det er så mange glade og fornøyde selgere i dag at jeg allerede er under planlegging for bakluke-loppis neste år, forteller hun.

  • Se bildene fra baklukeloppisen

  – Lettvint å bare åpne bakluka

  I år er det flere selgere med enn i fjor, og selgerne har med seg familie, venner, partner og til og med noen firbente. I år er det også kiosksalg, som styres av leder i Odal Travklubb Line Therese Hagen. 

  Ann Kristin Negård er én av de mange som stiller med bil og lopper. Hun var innom på baklukeloppisen i fjor og tenkte i år at dette må hun være med på.

  – Dette er første gangen jeg er med på et slikt arrangement, og er glad jeg fikk sikret meg en plass i år. Jeg har alltid hatt interesse for lopper, og det er så lettvint å bare åpne bakluka for salg. Det er også veldig hyggelig å være med på, og salget har vært bra i dag, forteller Negård.

  Hun får støtte av Levi Kristoffersen. Han synes salget har gått over all forventning som til og med solgte bordet som han hadde noen av loppene på.

  FORNØYD: Gine Hansen som står bak baklukeloppisen er veldig fornøyd med oppmøtet. Hun lover mer baklukeloppis i 2016. ARKIVFOTO: Asgeir Sektnan