Odalsportalen – Reisebrev fra København

  Annonse

  Storsjøkoret har kommet hjem fra København med et reisebrev i bagasjen. 4. mai reiste Storsjøkoret med DFDS båten til København. Vi fikk en flott båttur brakte oss trygt frem i nydelig vær.

  Tett program fulgte oss den første dagen på himmelspretten, hvor det ble guidet tur med Ragnhild Bråten for å se Gobeliner Christiansborg slott. Gobelinerne var en gave til dronningens 50 års dag og inneholder over 100 år med dansk historie. Denne innholdsrike og informative turen ble avslutte med en felles lunsj på Kanalcafeen.

  Pål Kristian Balstad, daglig leder og sjømannsprest jobbet før seks år i Elverum og tok gledelig i mot oss odølinger når vi ankom sjømannskirken i byen. Og til tross for det varme og solrike vårværet kom det folk og alle plassene var så og si fylt opp. l Repertoaret vårt hadde vi vekt på vårsanger, og fremførte »Våren» med Mildrid Føsker som solist samt »Vårsøg» m.fl. Vi sang også til kirkekaffen og fremførte dikt av Einar Skjæråsen, og Odalens egne Hans ludvig Fredheim med diktet »Stønna.»

  Fredagen hadde vi egentid og her ble det bl.a shopping og spaserturer ned til Nyhavn for å sitte og nyte solen i godt selskap.
  DFDS sine passasjerer fikk også underholdning av oss både til og fra København der vi spontant fremførte noen sanger på kvelden.

  Tusen takk til styret for god organisering av flott tur -vi gleder oss allerede til neste!

  Storsjøkoret tar nå sommerferie fra 17.mai og frem til august. Ellers tar vi i mot nye sangere hele året og alle er hjertlige velkomne.

   

  Tekst: Gine Hansen

  SJØMANNSKIRKEN: Ettermiddagen ble tilbrakt hos Sjømannskirken Kong Haakons Kirke for å opptre i gudstjenesten. FOTO: Gine Hansen SPONTANE OPPTREDNER: Storsjøkoret tok sjøveien over til København, og tok seg også tid til å opptre på båten FOTO: Gine Hansen TAKK FOR TUREN: Takk til styret for god organisering av flott tur. Vi gleder oss til flere! FOTO: Gine Hansen