Odalsportalen – Sing me a song

  Annonse

  Det er duket for en musikalsk helaften førstkommende søndag.

  Return-vokalist Knut Erik Østgård står på scenen sammen med Nord-Odal Hornmusikk og Glommasvingen Janitsjar i Rådhusteatret i Kongsvinger førstkommende søndag 23. oktober. 

  Til sammen 50 musikere vil framføre et bredt sammensatt repertoar, og et par av Returns store klassikere har også blitt arrangert for korps for anledningen. I tillegg vil Østgård ha en egen avdeling med sin gitar.

  Mer enn tradisjonelle marsjer 

  Nord-Odal Hornmusikk og Glommasvingen Janitsjar har spilt sammen ved flere anledninger. I fjor gjennomførte de en forrykende konsert sammen med Stian Carstensen og Arne Fjeld Rasmussen i Milepelen, og søndagens konsert vil være et bevis på at korps er mye mer enn de tradisjonelle marsjene.

  — Publikum vil oppleve at et korps med sine trommer, messing- og treblåseinstrumenter kan benyttes til langt mer enn å spille de marsjene som vi hører 17. mai. De vil også se at korps er en hobby som en kan ha hele livet. Å spille et instrument og være med i et korps gjør at en blir integrert i et miljø når en for eksempel flytter til et nytt sted – det være seg studier eller arbeid, skriver Glommasvingen Janitsjar i en pressemelding.

  — Fylles det ikke på med yngre krefter, vil korpset sakte men sikkert bli lagt ned. Derfor oppfordrer vi gamle som unge til å møte opp på konserten søndag for å vise interesse, kanskje bidra til en ny giv for korps i byen, og ikke minst for å oppleve en fantastisk flott konsert. 

  «Dætta blir moro og noe je gler meg til,» sa Østgård under prøvene forrige tirsdag. Og det gjør også alle musikerne.

  Dørene åpner kl. 17:00. Voksne kr. 200. Barn under 12 år kommer inn gratis. 

  TIL RÅDHUSTEATRET: Søndag stiller Returns vokalist, Knut Erik Østgård, på scenen sammen med Glommasvingen Janitsjar og Nord-Odal hornmusikk. STORBAND:Nord-Odal Hornmusikk og Glommasvingen Janitsjar har spilt sammen ved flere anledninger. På søndag møtes 50 musikere i samspill med Knut Erik Østgård. F.v.: Nord-Odal Hornmusikks dirigent, Espen Runar Hammer, Knut Erik Østgård og Glommasvingens dirigent, Knut Harald Jensen. FOTO: Privat ØVING: Det øves til konserten i Rådhusteatret søndag 23.oktober, og alle barn under 12 år kommer gratis inn. FOTO: Glommasvingen Janitsjar