Odalsportalen – Odalsrevyen er endelig tilbake

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Sør-Odal’n er i endring med ulike overganger. Dette blir rød tråd i årets Odalsrevyen.

  Tradisjonen tro er Odalsrevyen revyklare i slutten av november og årets har fått navnet «Det går OVER en GANG.» 

  — I år er den røde tråden overganger. Sør-Odal’n er i endring med bygging av ny skole, rundkjøringer og underganger så vell som overganger i kommunestyret, forteller Anita Ihler. 

  Alt stor og smått som har skjedd i Odalen siden forrige revy skal med og settes på spisse. Og det blir også en tur innom høstens store debatt om kommunesammenslåing.  

  Ingen nye fjes i år

  I fjor kunne odølingene skimte to nye fjes blant gjengen på scenen. Anita Ottesen Kristoffersen (27) og Aleksander Breiby Herseth (20) ble innlemmet i revygjengen og gjorde stor suksess på scenen. I år blir det derimot ingen nye tilskudd. 

  LES MER: Unge debutanter på Odalsrevyen

  Norges eldste kontinuerlige revy

  Ikke bare drar revyen store publikumsmasser hvert år, Odalsrevyen kan også skimte med å være Norges eldste sammenhengende revy. 

  Hvert år siden 1949 har det blitt holdt revy om året som har gått, og Ihler synes det er stas å kunne holde tradisjonen ved like. 

  — Det er en ære å kunne se tilbake på hva odølingene har fått til. Går man tilbake og ser på stoffet fra tidligere revyer er det nærmeste en skatteskiste over hva som har utspilt seg i Odalen over 60 år. 

   

  Trykk HER for kjøp av billetter. 
  Spilledager er som følgende: 17, 18, 19 og 20.nov. Merk 2 forestillinger lørdag, 16. og 19.

  Bildegalleri fra Odalsrevyen 2015:

  OVERGANGER: Årets revy har ulike former for overganger som rød tråd, og spilles som vanlig i Sør-Odal idrettshall. PUBLIKUMSFAVORITT: Odalsrevyen har blitt en publikumsfavoritt blandt odølingene siden oppstarten i 1949. Her fra fjorårets oppsetning «Drug køst.» ARKIVFOTO: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen