Odalsportalen – Ta en kanotur på Storsjøen

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Til sommeren kan du leie kano på Storsjøen.

  I høst ble det avholdt en undersøkelse på Odalsportalen sammen med Odal Kano og Fritid for å undersøke markedet for kanoutleie på Storsjøen. Resultatet var over all forventning, og nå er planene blitt en realitet. Til sommeren kan Storsjøen fylles opp med glade kanopadlere.

  — Vi fikk veldig god respons, og tok derfor beslutningen om at vi skulle starte opp, forteller Villemo Enoksen (20).

  Sammen med makkeren Vegar Amundsen, har Enoksen start opp Odal Kano og Fritid. Basen vil være på Sand, hvor man vil finne alt man trenger for en sikker ferd på sjøen, og kanoene vil være klare for utleie på Storsjøen f.o.m. mai i år.  

  Både for erfarne og amatører

  — Vi ønsker å starte opp med kanoutleie fordi dette er absolutt noe som mangler i Odalen. Vi er veldig glad i å padle selv, og ønsker at alle skal få mulighet til å oppleve naturen på denne måten. Det er en fantastisk mulighet for å komme seg ut i naturen, samtidig som man får oppleve og se Odalen fra sin beste side, sier Villemo. 

  Utover sommeren håper de også på etter hvert kunne tilby helgepadling andre steder i Odalen, hvis interessen er der. 

  — Vi ønsker å kunne tilby noe både for erfarne padlere, og for de som ikke har prøvd det før. Terskelen for å prøve ønsker vi skal være lav, og vi bistår gjerne hvis noen trenger hjelp, eller ønsker noen å padle sammen med. Vi skal gjøre alt vi kan for å legge godt til rette, slik at alle får en positiv og trygg opplevelse på sjøen.

  Lik Odal Kano og Fritid på Facebook

  ODALEN KANO OG FRITID: Vegard Amundsen og Villemo Enoksen har sammen startet opp Odal Kano og Fritid. F.o.m mai er det mulighet for å leie kano på Storsjøen. FOTO: Privat PERFEKT I STORSJØEN: Villemo Enoksen synes Storsjøen er et perfekt sted for å oppleve Odalen på en nye måte. Her fra Bukkeneset i Nord-Odal. ARKIVFOTO: Hans Ludvig Sand PADLETURER I ODALEN: -Utover sommeren vil vi etter hvert også tilby helgepadling andre steder i Odalen, hvis vi ser at det er interesse for det, forteller Enoksen. FOTO: Privat