Odalsportalen – Gikk du glipp av Knapper og glansbilleder?

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen Foto: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Etter at forestillingen ble utsolgt i rekordfart i høst, får du en ny sjanse til å se gjengen fra Knapper. Nå blir det ekstraforestilling.

  Tidlig i november gikk underholdningsshowet Knapper og glansbilleder for fulle hus i Milepelen kulturhus. Billettene forsvant i rekordfart da de ble lagt ut tidligere i høst, og flere lå i telt for å få kloa i billetter.

  På grunn av stor interesse kan vennegjengen fra Knapper nå glede enda flere odølinger med en ekstraforestilling etter nyttår.


  – Veldig mange har tatt kontakt med oss enten fordi de ikke fikk tak i billett eller fordi de gjerne vil se showet en gang til. Det er skikkelig stas for oss selvsagt. Vi er helt overveldet over responsen vi har fått før, under og etter showene, forteller musiker Håvard Skjønhaug.

  10 år siden sist

  Før premièren tidligere i vinter har det gått ti år siden debuten med forestillingen, «En reise i musikk og galskap», og syv år siden de sto på scenen sammen med oppfølgeren «Jaggu var det bere sist». 

  De fem vennene fra Knapper har hver for seg vært aktive på kulturfronten og utenfor bygda i mange år.

  Årets forestilling har fått navnet «I rass-skuruæs tjeneste» hvor vi får en god dose humor med til tider høy putefaktor blandet sammen med kjente og kjære låter. 

  Blant annet får og musikk av blant annet Dolly Parton, George Harrison og Johnny Cash med lokale tekster som «Hemsåmt skidress», «En tur tell Sand» og «Bøl’n».

  Gjensyn i februar

  Alle tekstene er skrevet og fremført av Hallgeir Skogstad, Jorunn Skjønhaug, Bjørg Skogholt, Jan Even Rønning og Håvard Skjønhaug. Sammen har de med seg et orkester og et mannskap på totalt 14 personer.

  Ekstraforestillingen er lørdag 7. februar klokken 21:00, Milepelen kulturhus på Sand, Nord-Odal. 

  Billettene legges ut for salg på Milepelen lørdag 13. desember klokken 10:00.

  Da gjelder det å være ute i god tid.

  Les mer