Odalsportalen – Nord-Odal skolekorps på 9.plass i mesterskap

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Forrige helg konkurrerte skolekorpset mot musikanter fra hele innlandet i Hamar Kulturhus.

  Lørdag 14. mars konkurrerte over 11 korps i Hamar Kulturhus for å bli innlandets beste skolekorps. 

  Nord-Odal skolekorps konkurrerte i 3.divisjon i regionmesterskapet med Best of the Beatles, Colors of the wind fra Pocahontas, Vitae Lux og fra musikalen Music from Chicago.

  Konkurransen var hard, og skolekorpset endte til slutt på 9.plass med 81 poeng samt en ærespris. Musikkfaglig leder Ann Christin Bakli er fornøyd.

  – Skolekorpset hadde en fin dag på lørdag, og de spilte veldig bra og var fornøyd med egen innsats. Noe konkurransenerver gjorde at de spilte litt forsiktig, så med litt mer «trøkk» ville nok pallen ha vært nær – for konkurransen var hard. Vi tar med oss dette videre som en god erfaring og jobber mot nye mål, forteller hun.

  Skolekorpset, som også har musikanter fra Sør-Odal, skal nå ut på skolekonsert-turne fra og med 24. april, og snart starter også marsjøvelsene mot 17. mai.

  Regionmesterskapet er et samarbeid mellom Norges Musikkorpsforbund i Hedmark og Oppland, Hamar Musikkorps og Hamar Janitsjarskole.

  KLARE: Nord-Odal skolekorps er klare for mesterskap på lørdag. Torsdag kveld var alle samlet på Milepelen for siste finpuss. FOTO: Anita Bunes