Odalsportalen – Feirer 40 år i bygdas tjeneste

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland Foto: Mette Haugland


  Mo sanitetsforening åpner dørene, og inviterer til feiring av husets 40 år i bygdas tjeneste.

  Lørdag 25. februar åpner Mo sanitetsforening de nyoppussede dørene til Sanitetens hus, og markerer husets 40-års jubileum. I fjor bestemte også foreningen seg for å pusse opp samtlige rom i huset. Nå står det innbydende og klart for folkefest. 

  — Viser frem hva bygda kan by på

  Programmet for dagen består blant annet av både zumba, foredrag fra verdensreiser og skolemusikk, samt karneval og trylleshow for de minste. Til og med kritikerroste Knapper & Glansbilleder vil være med og stå for underholdningen. 

  — I anledning 40-års jubileet, og huset sin tjeneste til bygda vil vi gjerne vise frem hva bygda vår har å by på, sier leder for Mo sanitetsforening Else-Karin Søbakk. Hun håper odølingene kjenner sin besøkelsestid, og tar turen til huset under lørdagen. 

  Huset vil holde åpent fra kl 12.00 – 18.00, og det vil være gratis servering og utlodding gjennom dagen. 

  Lik Mo sanitetsforening på Facebook

  40 ÅRS JUBILANT: Sanitetens hus i Mo feirer i år 40 år i bygdas tjeneste. Det siste halvet året har også hele huset, bortsett fra kjøkkenet, blitt pusset opp innvendig. ARKIVFOTO UNDERHOLDNINGEN: En av aktørene på programmet er gjengen i Knapper & Glansbilleder, som flere ganger har gjort stor suksess med sine forestillinger på Milepelen. ARKIVFOTO: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen