Odalsportalen – – Vi har det veldig moro

  Annonse

  Tekst: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen Foto: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen


  Lørdag var det klart for de første UKM-forestilling på Milepelen. Et av bandene som spilte var The Waiting Room – Odalsportalen møtte dem mens de ventet.

  –  Vi har det veldig moro og det er så mange hyggelige mennesker her! Og så får vi veldig mye kaffe – det er bra, forteller Gry Cecilie, Karl, Markus og Oskar i indiebandet Waiting Room fra Hamar.

  De er på plass backstage sammen med en kameramann nede i kjelleren på Milepelen, og snart skal de være med live i fylkesmønstringa som foregår i etasjen over dem.

  For kort tid siden spilte de låta «Feet» på UKM-scena.

  Lørdag ettermiddag var det mer enn fullsatt sal i fylkesmønstringa i Odalen. De fikk se Hedmarks ungdom vise fram sitt talent – gjennom dans, musikk, noveller, bjellespill og kunst. 


  Minikonsert på Potten og Mårud Farm

  En liten smakebit fikk også flere odølinger som var innom Potten på Skarnes tidlig lørdag ettermiddag, hvor flere UKM-deltakere inviterte til minikonsert. 

  Senere på kvelden inviterte musiker Thomas Mårud like så godt alle de over 300 deltakerne til Hellbillies-fest hjemme på gården i Nord-Odal.

  Søndag fortsetter forestillingene, med én klokka 10 og den siste klokka 15. Til slutt velges det ut deltakere som skal sendes videre til landsmønstringa i Trondheim til sommeren.

  Se program her

  Relevante lenker

  LIVE: Her fra backstagen i kjelleren var bandet med live fra forestillingen i etasjen over i Milepelen kulturhus. VENTETID: Det er mange deltakere og noe ventetid, men i mens de venter på deres tur kan de følge med på forestillingen. FØLGER MED: Nede i kjelleren backstage kan deltakerne følge med på forestillingene.