Odalsportalen – Bli med på Korsmoløpet

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland Foto: Mette Haugland


  Flere aktører i Sør-Odal kommune har gått sammen med Korsmo Arbeid og Aktivitetssenter, og arrangerer Korsmo Løpet i dag.

  Korsmo Arbeid og Aktivitetssenter arrangerer sammen me flere aktører i Sør-Odal kommune Korsmo Løpet i dag, fredag 19. juni. Løpet er for alle -enten om du er gammel eller ung, sitter i rullestol, går med rulator, går fort, sakte eller løper. Distansene er 1. 2. eller 3 km.

  Pr. dato er det ca. 75 påmeldte. I tillegg til brukerne ved Korsmo Arbeid og Aktivitetssenter, er det flere påmeldt fra syke og aldershjemmet, psykisk team, og mange som jobber innen hele og omsorg. I tillegg kommer en liten delegasjon fra NOAHO, Nord-Odal.

  Ullernlåven er med og bistår med hjelp og Aktivitetssenteret har også laget medaljer til alle som deltar.

  Alle matvarebutikkene på Skarnes har bidratt med gratis frukt som serveres under løpet og til grillmaten senere. I tillegg har Sør-Odal sanitetsforening sponset løpet med midler som vil bli brukt til Aktivitetssentrets neste mål som er Oslo maraton i september.

  Aktivitetssentret begynte i høst med å forbredelser som trim og gåturer nesten hver dag. Målet var da Korsmo løpet, og evt. 3 km distansen under Oslo maraton.

   

  Ta med deg familie og venner for en fin dag i sola med ivrrige løpere!