Odalsportalen – – Bli med på indianerfest

  Annonse

  Ta på deg indianerfjærene og kom.

  At det finnes indianere i Odalen er noe alle vet, og derfor blir det indianerfest i Milepelen kulturhus lørdag 5. mars. Dette er i regi av Nord-Odal kommune og er del av Lysukene i Odalen, som starter i uke 9.

  Festen passer for både små og store indianere, forteller One Enerud i kommunen.

  – At en eidsvolling og en cowboy skulle lage indianerfest, hvem hadde vel trudd det! Vi håper å se mange små indianere, kanskje noen store og kanskje det finnes noen cowboyer der ute også eller dyr. Vi oppfordrer alle til å kle seg ut – voksne og barn, sier hun.

  Det hele trommes i gang med at Barnas turlag tenner leirbål ved totempelen. I storsalen på Milepelen blir det pinjataer og en indianerhøvding, og Nord-Odal skolekorps lover å sette oss i den rette stemningen ved en liten minikonsert.

  Det blir ingen stoler eller amfi i salen denne dagen, så alle oppfordres til å ta med et teppe eller pledd å sitte på, opplyser Enerud.

  Indianerfesten starter klokka 14:00 (inngang 50 kroner).

  Les mer her

  UTE: Her ved totempælen utenfor Milepelen kulturhus på Sand blir det bål og kos før festen fortsetter innendørs. FOTO: Tonje i Moro Foto INVITERER: One Enerud (t.v.) i kommunen inviterer til indianerfest. Hun håper mange tar på seg indianerfjærene og kommer. Her er hun sammed med biblioteksjef ved Nord-Odal bibliotek Anita Bunes og kinosjef Alexander Halland i forbindelse med premierefesten på Julekongen før jul i fjor. ARKIVFOTO: Stig Aasheim