Odalsportalen – Knask og klem på HalloVenn

  Annonse

  Tekst: Asgeir Sektnan Foto: Asgeir Sektnan


  HalloVenn ble arrangert for tredje gang i idrettshallen i Nord-Odal fredag kveld. HalloVenn ønsker å være et alternativ til den amerikanske Halloween feiringen, og holdes derfor 31. oktober. Rundt 200 ungdommer hadde møtt frem for å sette farger på kvelden.

  Over 20 stasjoner med oppgaver var gjort klar før ungdommene slapp inn. For hver post de fullførte, jo nærmere var de å fylle godteposen sin. Her måtte de jobbe for godteriet.

  – Opplegget går ut på at alle kler seg ut, og i løpet av kvelden løper barna rundt på forskjellige stasjoner og aktiviteter spredt rundt i hallen. Barna får «klipp» for sin deltagelse pr. post og kan deretter veksle disse inn mot godteri i kiosken, forteller Hege Myhrer og Lene Solvang som står bak arrangementet.


  Lek og moro

  Det ble intense timer med mye moro, lek og aktivitet. Barna så seg raskt ut hvilke poster de skulle ta før de kunne begynne å fylle posene. 

  Og køen til postene holdt seg hele kvelden. Om det var putekrig, fotball, tautrekking eller skigåing så skulle alt prøves. Og når musikken og dansen satte igang, var gulvet fylt av danseglade «HalloVenner».

  Nå kan du nærmere 100 som frivillig har hjulpet til ta det med ro til neste år. Ut fra stemningen vil de nok møte opp igjen.


  Se video