Odalsportalen – Januarsalg i bruktbutikken

  Annonse

  Fra og med i morgen kan du gjøre noen råflotte kupp når Nord-Odal Sanitetsforening drar i gang januarsalget.

  De siste årene har det å kjøpe brukt og handle såkalt «second hand» blitt mer og mer populært. Og i Nord-Odal sanitetsforening sin bruktbutikk på Sand er det flere skatter å finne for den som leter. 

  I morgen åpner også sanitetsdamene dørene for årets januarsalg. 

  Godt besøkt

  Bruktbutikken ligger i andre etasje i det gamle kommunehuset på Sand, som også er lokalene til sanitetsforeningen. Inger Monge forteller at bruktbutikken er godt besøkt. 

  — Vi har god trafikk innom her, mange er opptatt av gjenbruk og er på jakt etter klær som har særpreg og diverse til huset som kanskje ikke så mange andre har. Også får man jo saker og ting til lave og gode priser, forteller Monge. 

  Alternativ for skoleball-shopping

  Det er også blitt et velkjent problem at det settes altfor store forventninger hos unge når det kommer til skoleball, og at mange bruker flere tusen kroner på ballkjoler. Et alternativ til kjøpepresset kan nettopp være å ta turen innom ulike bruktbutikker, og heller finne noe ingen andre har til en mye rimeligere penge. 

  Før jul arrangerte også FAU på Nord-Odal ungdomsskole byttekveld i auditoriet på skolen som et alternativ til det store kjøpepresset foran årets skoleball. Oppmøtet var godt, og flere av de unge som hadde tatt turen syntes det var gøy å lete i stativene etter årets ballkjole og sorte dress. 

  Januarsalget i bruktbutikken vil pågå ut måneden. Har du også klær eller ting du ønsker å gi fra deg, er det bare å ta turen innom butikken. 

  Åpningstidene for bruktbutikken er torsdager kl. 12.00-16.30 og lørdager kl. 10.00-14.00.  
  Siste torsdag i hver måned er det åpent fra kl. 12.00-20.00.