Odalsportalen – Bli frivillig på Audunbakken

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Det blir ingen festival uten frivillige. Nå kan du melde deg som frivillig til årets Audunbakkenfestival.

  Har du lyst til å være med og lage kanskje landets trevligste festival? Nå er tiden inne for å melde seg som frivillig til årets Audunbakkenfestival.

  Som frivillig får du t-skjorte, goodie-bag, mat- og drikkebonger, så vell som vennskap, innflytelse, gratis festivalpass og en ypperlig mulighet som ser veldig bra ut på CVen din. 

  Ved å være frivillig plukker du opp kunnskap over et bredt felt, og du får jobbe tett innpå flere fagområder. Dette er spesielt for små og intime festivaler som Audunbakken, og ikke noe de større festivalene kan skimte med. Du får også velge mellom mange ulike oppgaver, og du får en fin erfaring du kan dra nytte av senere. 

  Muligheter for deg under 18

  Er du under 18 år, kan du likevel komme inn på festivalen ved å jobbe frivillig. Send inn skjema under, så tar festivalen kontakt med deg nærmere for informasjon. 

  Standard lengde på en frivillighetsvakt på Audunbakken er 6 timer. 

  Se minidokumentaren om Audunbakken lengre ned i saken.
   

  15-års jubileum

  Audunbakkenfestivalen drives og arrangeres av et 20 talls faste personer, i henholdsvis styret og ulike fagkomiteer. Og i år feirer festivalen 15 år. 

  Festivalen ble for første gang arrangert i 2003, og har med årene blitt en idealistisk musikk- og kunstfestival på toppen av det nedlagte grustaket på Disenå i Sør-Odal. Audunbakken arrangeres første helga i august hver år. 

  Viste du også at Audunbakken har egen spilleliste på Spotify over artistene som spiller under årest festival? Sjekk den ut HER.

  MUSIKKFESTIVAL: Gjennom årene har flere store artister gjestet Audunbakken på Disnå, og festivalen har bygget seg større og større for hvert år. FOTO: Torjus Thesen TIL AUDUNBAKKEN: Mikhael Paskalev vant Urørtfinalen på NRK P3 i 2012, og har hatt flere store låter på radio de siste årene. I sommer kommer han til Audunbakkenfestivalen. FOTO: Linn Rosario 15-ÅRS JUBILEUM: I år feirer Audunbakken 15 år som festival. Det hele startet opp som en venners venners-fest i hagen til festivalsjef Audun Hansen sine foreldre. TIL AUDUNBAKKEN: ARY, en av norges mest spennende artister kommer til Audunbakkenfestivalen 2017. ARY er høyaktuell i sommer, og spiller også på Roskilde-festivalen i Danmark. FOTO: Olav Stubberud